Liner Med Kantöverdrag Till Pool Swim & Fun

Finns i flera storlekar
ART.NR: 6641864
Få ut det mesta av din ovala pool med denna högkvalitativa liner med kantöverdrag, perfekt utformad för att passa din pool till perfektion!
Läs mer
Storlek:
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

Liner Med Kantöverdrag Till Pool Swim & Fun

Få ut det mesta av din ovala pool med denna högkvalitativa liner med kantöverdrag, perfekt utformad för att passa din pool till perfektion! Denna liner är inte bara tillverkad av det finaste PVC-materialet för att garantera en långvarig och hållbar lösning, utan den är också anti-ultraviolett behandlad för att minska åldring och förlänga livslängden på din pool.
Läs mer
Varumärke Swim & Fun

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Att ha egen pool i trädgården är en lyx under heta sommardagar och är något som hela familjen kan njuta av. När du ska bygga pool så avgörs formen och storleken dels av hur du vill använda den, men också vilka förutsättningar du har i din trädgård. Alternativen är många så du kan garanterat hitta en lösning som är perfekt för dig. Gör du jobbet själv så sparar du dessutom en slant.
  • För att fullt ut kunna njuta av din egen pool behöver den hållas fräsch och i gott skick. Rätt planerat behöver det inte vara så mycket jobb som man kanske först tror, då det finns många smarta lösningar som förenklar. Ju enklare det blir desto större är sannolikheten att du alltid har en inbjudande pool.
  • Har du egen pool hemma finns det många smarta tillbehör och lösningar som kan underlätta allt ifrån städning och underhåll till hur du använder din pool. Satsa på rätt tillbehör som gör upplevelsen ännu bättre – i den här guiden tipsar vi om några guldkorn som kommer att förgylla din tillvaro.