LUFTVÄRMEPUMP ECO-09 ABIVENT

ART.NR: 6115803
Luftvärmepumpar från Abivent är en perfekt lösning för dig som vill värma eller kyla ditt hus, stuga eller garage och samtidigt spara på både dina och jordens resurser.
Denna produkt behöver installeras av en certifierad kyltekniker. Läs mer i texten nedan.
Läs mer
A
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

LUFTVÄRMEPUMP ECO-09 ABIVENT

Luftvärmepumpar från Abivent är en perfekt lösning för dig som vill värma eller kyla ditt hus, stuga eller garage och samtidigt spara på både dina och jordens resurser.

ECO-serien är specialanpassad för det nordiska klimatet, där vi både har kalla vintrar och heta sommardagar. Dessa värmepumpar är perfekt för dig som vill sänka dina uppvärmningskostnader och samtidigt öka komforten och passar utmärkt att kombinera med andra värmesystem. Luftvärmepumpen är förberedd för WiFi-modul som efter installation möjliggör styrning av dom viktigaste funktionerna via mobil-app.

Abivent är ett nordiskt varumärke som värnar om miljön. Därför har dom valt att använda köldmediumet R32 vars påverkan på ozonlagret är reducerad till under en tredjedel mot R410A som tidigare använts. Luftvärmepumpen har dessutom Inverter-funktion som gör att den inte jobbar hårdare än nödvändigt. Detta sänker pumpens förbrukning över tid, men gör den också mer flexibel. Produkter från Abivent är alltid mycket användarvänliga och levereras med manual på alla skandinaviska språk. De har även ett stilrent utseende som passar vår skandinaviska arkitektur och inredning.

Mått innerdel ECO-09:
805x194x285 mm

Mått utedel ECO-09:
720x270x495 mm

Denna luftvärmepump finns även med högre kapacitet, se här.

 

För mer detaljerad information kring produkten se tillhörande produktblad.

Tänk på!

Byggmax ansvar som återförsäljare är att säkerställa att installationen av värmepumpen sker av en certifierad kyltekniker.

Som kund godkänner du därför att använda vår partner Inselo som installatör.
Inselo kommer att kontakta dig efter några dagar för att boka tid för installation. Priset for en standardinstallation är 5668kr i hela landet med ROT-avdrag eller 7525kr utan ROT. Installationen faktureras av Inselo efter utfört arbete.

Inselo är specialister på installation och med professionell installatör säkerställer du lång livslängd och uppfyllda garantivillkor.

Läs mer
Varumärke Abivent
Leverantörens artikelnummer 7350035681600+7350035681617

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Trots att du kanske både har bytt till lågenergifönster och tilläggsisolerat så behöver du någon form av värmekälla till både uppvärmning och varmvatten. Ett bra alternativ är att installera en värmepump som kan ta värme från utesidan och lämna av den på insidan där du vill ha den. Det finns många varianter att välja på med smarta funktioner, som att kunna styra värmen på distans.