Monteringsstolpe vindskydd HORTUS

Till vindskydd, svart
ART.NR: 712711
Om du vill vinkla din utdragbara skärm från HORTUS i L-form kan du köpa till en monteringsstolpe. Det medföljer monteringsplatta.
Läs mer
st
Saldo i butik Stockholm-Bromma
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer
Hjälp med installation?
Vi erbjuder hjälp till fast pris Läs mer

Monteringsstolpe vindskydd HORTUS

Om du vill vinkla din utdragbara skärm från HORTUS i L-form kan du köpa till en monteringsstolpe. Det medföljer monteringsplatta.

Dimension: 5x5x138 cm
Läs mer
Leverantörens artikelnummer 211-920
Varumärke Hortus

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Ett hus med träpanel som fasadbeklädnad kan varieras nästan i det oändliga, både utifrån val av panelbräda men också hur den monteras. Dessutom kan panelen målas i valfri kulör eller i en kombination av kulörer, vilket skapar ännu flera möjligheter. På så sätt kan ett hus få ett klassiskt uttryck eller en väldigt modern touch. Valet är ditt och det börjar här!
  • Som bekant stiger värme uppåt och utan en välisolerande mössa på huset förlorar ditt hem mycket värme. Oavsett om det gäller ett hus med befintlig isolering eller ett nybygge är det en god idé att se till att takbjälklaget blir ordentligt isolerat. Den här guiden hjälper dig till bättre värmekomfort och att förebygga fuktproblem på vinden, samtidigt som du sparar pengar på sikt.
  • Drömmer du om varma sköna golv utan drag i huset? Då är det troligen dags att se över isoleringen av golvbjälklaget. Med en välisolerad trossbotten kan du höja komforten avsevärt i huset, samtidigt som du får ett energieffektivt hus med god värmeekonomi. Därför är det en god investering för ditt hus att se till att du har en god isolering av husets golvbjälklag.
  • Drygt varannan uteluftventilerad krypgrund i Sverige har fuktproblem, vilket ofta inte täcks av den vanliga villaförsäkringen. Även om du inte har någon synlig mikrobiell påväxt idag är det en bra idé att regelbundet besiktiga utrymmet med olika metoder och utifrån det vidta åtgärder. Med en liten arbetsinsats kan du förebygga dyra kostnader i framtiden!