Motorsåg 40V Ink. 2Ah Batteri & Laddare Greenworks

Automatiskt, 40V
ART.NR: 687206549
Greenworks G40CS30 är den optimala ersättningen för motorsågar som använder gas! Det 30 cm långa bladet ger oklanderlig skärprestanda. Den är inte bara lätt, utan även extremt enkelt att använda; perfekt för att fälla mindre träd eller klippa mindre grenar.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Motorsåg 40V Ink. 2Ah Batteri & Laddare Greenworks

Greenworks G40CS30 är den optimala ersättningen för motorsågar som använder gas! Det 30 cm långa bladet ger oklanderlig skärprestanda. Den är inte bara lätt, utan även extremt enkelt att använda; perfekt för att fälla mindre träd eller klippa mindre grenar. Den har en säkerhetsfunktion med två knappar för att undvika oavsiktlig start. Motorsågens låga ljudnivå gör att du kan arbeta utan att störa grannar, vilket är perfekt när du ska klyva trä hemma.

Köpa såg? Satsa på en batteridriven modell!
Batteridrivna trädgårdsverktyg har blivit allt mer populära på senare år, vilket kanske inte är särskilt konstigt. Nu slipper både du och miljön påverkas av otrevliga utsläpp samtidigt som dina (och grannarnas) öron bugar och bockar för den betydligt tystare driften. På Greenworks hittar du flera batteridrivna sågar som du kan använda för att röja upp i trädgården på olika sätt. Trimma, såga, finputsa och kapa växtligheten i trädgården till perfektion!

Köpa såg? Satsa på en batteridriven modell!
Uppfarten till huset omges av flera poppelträd. Trädgården pryds i sin tur av flera vackra äppelträd och runt huset finns flera grova buskar. Vid allén behöver i så fall grenar och kvistar klippas årligen, och äppelträden behöver beskäras regelbundet. För att ge trädgården den där perfekta looken måste även buskarna kapas och trimmas. Allt detta och mycket mer kan du lösa genom att köpa såg från Greenworks! Här hittar du både motorsågar och grensågar som lämpar sig till olika arbetsuppgifter i trädgården.

Batteridrivna sågar för både stort och smått
En motorsåg är oumbärlig att ha i boden om du har en trädgård med mycket växtlighet. Med en motorsåg från Greenworks kan du kapa stora grenar som skymmer utsikten, fälla träd som står i vägen och såklart såga ved inför vinterns mysiga kvällar framför brasan. Greenworks grensågar lämpar sig i sin tur perfekt för att komma åt grenar eller kvistar på högre höjd eller långt in i snåriga buskage. Greenworks grensågar har en exemplarisk arbetsräckvidd på 4 meter – stegen kommer alltså inte längre vara nödvändig och du kommer inte heller behöva krångla dig in bland trassliga buskar för att komma åt. Både motorsågarna och grensågarna har en kompakt och lättviktig utformning som ger dig betydligt större rörelsefrihet jämfört med bensindrivna varianter.

Tips och trix: Fixa din drömträdgård genom att röja rätt
Precis som med mycket annat skiljer sig allas preferenser åt när det kommer till trädgårdens växtlighet och hur den ska tas omhand. Det finns dock några få grundtips som vi gärna delar med oss av! Har du en snårig och uppvuxen trädgård? Då är det en god idé att öppna upp på lite olika ställen och skapa gläntor. Röj bort en del buskage och skapa effektfulla öppningar och korridorer – öppna upp rum i trädgården helt enkelt där det finns utrymme för både barnlek, mysig fika vid cafébordet eller avslappning i solstolarna. Om trädgården har en mörkare hörna där familjen sällan vill vistas kan du enkelt glesa ut bland grenar, kvistar eller buskage och ge solens strålar en chans att hitta fram. Glöm inte heller bort häcken runt tomten! Rama in trädgården på ett vackert sätt och trimma häcken med någon av Greenworks häcksaxar.

Tekniska Detaljer
  • Kedjebredd: 0,5 cm
  • Kedjebroms: Elektrisk
  • Kedjedivision: 3/8"
  • Kedjehastighet: 4,2 m/s
  • Motortyp: Borstad
  • Oljningssystem: Automatiskt
  • Systemspänning: 40V
  • Vikt: 2,74 kg


Läs mer
Varumärke Greenworks