PICKNIKBORD NICK SAND & WATER AXI

Finns i flera färger
ART.NR: 6112048
Ett multifunktionellt picknickbord med parasoll!
Läs mer
Färg:
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

PICKNIKBORD NICK SAND & WATER AXI

Ett picknickbord med avtagbar bordsskiva med två löstagbara lådor undertill. Lådorna kan exempelvis fyllas med sand och vatten för att skapa nyskapande byggen. Lådorna går givetvis bra att också använda som extra förvaring. Parasollet är perfekt att ha när det behövs skugga under soliga dagar. Ett perfekt picknickbord både för en fikapaus och lek.
Läs mer
Varumärke AXI
Leverantörens artikelnummer A031.004.05

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Tänk vad det skulle underlättat många projekt i trädgården om du bara haft ett smart och praktiskt arbetsbord på tomten. Många saknar en bra plats med bekväm arbetshöjd som gör att småprojekten faktiskt blir av. Med detta stadiga extrabord underlättar du för dig själv genom att få en plats för omplantering av blommor, rensa fisk eller avlastningsyta vid grillen. Dessutom är det lätt att bygga.
  • Tänk att kunna stå ute i vårsolen och plantera om sticklingar för att sätta ut lagom till odlingssäsongen drar igång. Det behöver inte vara så svårt men möjligheterna de ger kan göra det både enklare och roligare att dra igång odlingsprojekten. Dessutom behöver du inte dra in jord och stöka ner inomhus med allt vad det innebär. Utomhus är din planteringshörna alltid redo och enkel att städa av.