Plastskål Magnetisk TengTools

Finns i flera modeller
ART.NR: 687200648
580K-580N. Hyllor med magneter för upphängning.
Läs mer
Modell:
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Plastskål Magnetisk TengTools

580K-580N. Hyllor med magneter för upphängning på t.ex. verktygsvagnar, verktygsplåtar etc. 580CK-580CN. Hyllor för sprayburkar. Med magneter som håller hyllan på plats på t. ex. verktygsvagnar, verktygsplåtar etc. 580Q-580R. Plastskålar med magnet för upphängning på t.ex. verktygsvagnar, verktygsplåtar etc.

Läs mer
Varumärke TengTools

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Att inreda ett förråd eller garage verkar kanske inte så svårt, men det är lätt att inredningen byggs sporadiskt ju fler prylar du samlar på dig. Det är en god idé att skapa en grundlösning som kan anpassas efter såväl nuvarande som framtida behov. I denna guide hjälper vi dig med de nödvändigaste lösningarna så du får ett genomtänkt, välbelyst och brandsäkert utrymme.
  • Hemmafixare som du är behöver du självklart en rejäl arbetsbänk för dina projekt. Det finns många varianter med olika smarta funktioner. Oavsett om du tänker bygga möbler eller snickra leksaker med barnen – en arbetsbänk ska vara stabil. Med en förvaringshylla och hjul under benen har du skapat en riktigt bra arbetsyta för kommande projekt. Här är guiden för att bygga en praktisk arbetsbänk som du trivs med.