POOLTAK I BOX SYDNEY ALBIXON

Kanalplast, antracit, 3x6 mm
ART.NR: 657063
Sydney pooltak med kanalplast är ett ultralågt pooltak som dessutom bara har en enkelskena på ena sidan.
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

POOLTAK I BOX SYDNEY ALBIXON

Sydney pooltak med kanalplast är ett ultralågt pooltak som dessutom bara har en enkelskena på ena sidan. Skenorna är av eloxerad aluminium.

Mått
Innerbredd mellan skenorna – 358 cm
Ytterbredd mellan skenorna – 386 cm
Längd - 646 cm
Antal moduler - 3
Höjd – 48 cm
Tjocklek kanalplast - 8 mm (ARLA Plast)
Läs mer
Varumärke Albixon
Leverantörens artikelnummer SYDAA

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Att ha egen pool i trädgården är en lyx under heta sommardagar och är något som hela familjen kan njuta av. När du ska bygga pool så avgörs formen och storleken dels av hur du vill använda den, men också vilka förutsättningar du har i din trädgård. Alternativen är många så du kan garanterat hitta en lösning som är perfekt för dig. Gör du jobbet själv så sparar du dessutom en slant.
  • För att fullt ut kunna njuta av din egen pool behöver den hållas fräsch och i gott skick. Rätt planerat behöver det inte vara så mycket jobb som man kanske först tror, då det finns många smarta lösningar som förenklar. Ju enklare det blir desto större är sannolikheten att du alltid har en inbjudande pool.
  • Har du egen pool hemma finns det många smarta tillbehör och lösningar som kan underlätta allt ifrån städning och underhåll till hur du använder din pool. Satsa på rätt tillbehör som gör upplevelsen ännu bättre – i den här guiden tipsar vi om några guldkorn som kommer att förgylla din tillvaro.