Byggbeslag

Är du på gång att renovera där hemma? Hos oss hittar du olika typer av byggbeslag som exempelvis gångjärn. Kom igång med din renovering redan idag.

Byggbeslag för små och stora projekt

Är du i behov av byggbeslag? Vilken typ av beslag som du bör välja beror så klart på vilket ditt nuvarande projekt är. I vårt stora sortiment hittar du allt från stolpskor, som används vid gjutning, till skjutreglar som kan användas som lås på exempel toalettdörren. Här hittar du också en mängd olika vinkelbeslag. De tunnaste beslagen är lämpliga som bärband till enklare konstruktioner. Om du behöver beslag som kan bära kraftig vikt, hittar du produkter som är förstärkta och som används både till förband och till montering. Många av våra varor får ett billigare styckpris om du köper flera av samma vara. Hos oss lönar det sig att handla mer.

Beslag för en stabil grund

Till stugor och friggebodar kan vi erbjuda exempelvis varmförsinkade stolpskor. Dessa används som understöd av stolpar och pelare i konstruktioner. I vårt utbud finner du både U-skor samt L-skor med olika mått. Är du osäker på vilken storlek som du behöver till ditt projekt finns vi här för att svara på dina frågor. Om du exempelvis bygger en friggebod och har lagt grunden, är det dags att sätta upp träreglarna. Du hittar brädor, spik och skruv för alla tillfällen. Om du har satt upp stolpar och behöver fästa brädor i dessa ska du använda byggbeslag av typen L-stöd. Dessa är lämpliga om du bygger exempelvis en spaljé eller ett vindskydd.

Köp billiga byggbeslag hos Byggmax

Hos oss hittar du mängder av olika byggbeslag som gör ditt projekt mer stabilt. Produkterna är rostfria, tåliga och finns till ett bra pris.

 1. Balksko
  45x97mm
  Balksko
  Pris från
  11 95 kr /st
 2. Balksko
  45x137mm
  Balksko
  Pris från
  13 89 kr /st
 3. Gängstång
  FZV
  Gängstång
  Pris från
  22 95 kr /st
 4. Balksko Invändig
  Två varianter
  Balksko Invändig
  Pris från
  16 95 kr /st
 5. Balksko
  45x168mm
  Balksko
  Pris från
  18 95 kr /st
 6. Stolpsko
  48X4,0 U justerbar FZV
  Stolpsko
  Pris från
  55 95 kr /st
 7. Gångjärn
  Höger / Vänster
  Gångjärn
  Pris från
  54 95 kr /st