Kundtjänst

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundservice

0771-89 00 89
  • Prisgaranti
  • Snabb leverans
  • Över 40 000 varor

Se lager och fraktkostnad

Sverigekarta

Gipsskruv & gipsankare

Gipsskruv från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Om du vill hänga tyngre saker på din gipsvägg, men är rädd att en vanlig gipsskruv inte ska hålla, så är ett gipsankare en god idé.

Gipsskruv som hjälper dig att organisera vardagen
Vare sig du ska hänga upp saker på väggen eller fästa en hel gipsskiva så lönar det sig att tänka efter före valet av skruv. När du väljer längd på gipsskruv, så tänk på att skruven ska vara dubbelt så lång som materialet den ska sitta i. Det är materialet, stål eller trä, och miljön där du fäster skruven samt vikten på det du ska montera som avgör vilken typ av skruv du ska använda. Om du ska skruva i hårdgips på t.ex. golv, så använd en hårdgipsskruv. Innan du monterar ett gipsankare så förborrar du i väggen med en gipsborr.

Sätta gips är lätt med rätt material
Att sätta upp gipsskivor hemma är rena drömmen för "gör-det-självaren". Det går relativt enkelt och ger snabbt resultat. Det är dessutom kul. När du skruvar fast gipsskivorna använder du en speciell gipsskruv. Rostskyddet på skruvskallen slipas bort vid spackling om den sticker upp, så tänk på att skruva ner skallen en bit i i skivan. Gipsskruvar används också till att hänga upp saker på väggen med. Om du ska hänga upp något på väggen så är den typ av fästdon och plugg du ska använda dig av helt beroende på vikten på det du ska montera upp på väggen. Tänk också på om det är utomhus eller inomhus skruven ska sitta när du väljer ytbehandling på skruven.

Fäst gipsskivorna med gipsskruv från Byggmax
Gipsskruv är prisvärt hos Byggmax. Vår trevliga och kunniga personal hjälper dig gärna med att nå din dröm. Alla är välkomna!

Välj kategori
Filter (0 aktiva filter)
Tjocklek (mm)
Typ
Användningsområde
Pris
Försänkt
Längd (mm)
Typ av produkt
Sortera efter:
Tillgänglighet:

Pallpant

Pallpant innebär att du återfår pallkostnaden när du lämnar tillbaka pallen till din Byggmaxbutik.

Brytkostnad

Brytkostnad är den kostnad som vi tar i extra administration när vi ska ta dela en hel pall.