Lås

Här hittar du ett brett sortiment av lås. Oavsett vad du vill skydda har Byggmax låset du behöver.


Lås för alla

Oavsett vad du har för behov så har vi på Byggmax både lås och beslag i olika utföranden som passar dig. Med en komplett ytterdörrssats får du allt du behöver för att kunna låsa tryggt om dig, allt i ett och samma paket. Är det cykeln du vill skydda så är inte heller det några problem. Hos oss hittar du cykellås som gör tjuvens jobb riktigt svårt. Hänglås kan man aldrig få för många av, de är en enkel lösning som smidigt skyddar det du är rädd om. Byggmax erbjuder ett stort sortiment av dessa, både nyckelvarianter och mer avancerade med elektroniskt kodlås.

 

Hur monterar man nytt lås på ytterdörr? 

Cylinderlås är den typ som lämpar sig bäst för ytterdörren. Cylinderlåset monteras i låskistan och lätt att byta utan att man behöver byta hela låsmekanismen. Om det känns krångligt, låt en hantverkare hjälpa dig. Vi hjälper dig med offert!

 

Vilket lås ska man använda på en förrådsdörr?

Finns det en entré direkt från garaget, då är det extra viktigt att skaffa ett bra dörrlås. Välj ett lås med hakregel som greppar tag i dörrkarmen. För extra säkerhet välj ett tvåfunktionslås med bortasäker funktion. Cylinderlåset monteras i låskistan och lätt att byta utan att man behöver byta hela låsmekanismen, precis som på ytterdörren.

 

Säkra dina prylar med lås från Byggmax

Hos Byggmax hittar du lås för alla olika behov. Oavsett om du vill skydda båten eller huset har vi lösningar för detta.

Produkt 1-25 av 167

 1. 259   kr /st
  2-5 d
 2. 289   kr /st
  3-5 d
 3. Pris från
  17 95 kr /st
  2-10 d
 4. 109   kr /st
  3-5 d

Produkt 1-25 av 167