Reglar och hakar

Här hittar du ett brett sortiment av reglar, haspar och hakar. En hake eller karbinhake är användbart när man vill koppla på rep eller kedjor medan haspar och reglar är effektiva på att hålla bland annat grindar och dörrar stängda. Vi erbjuder både moderna och klassiska haspar hos Byggmax.

Dörrhasp för att stänga grindar och dörrar

En hasp är bra att använda om man till exempel vill hålla en dörr eller grind stängd. Haspen är enkel att hantera och hållbar vilket innebär att man kan använda den ute. Det finns både stora och små haspar, beroende vart du ska fästa den kan en större eller mindre hasp vara lämplig att använda. Hur fäster man reglar? Haspar fästs enkelt med skruvar. Titta efter om produkterna inkluderar skruv, annars hittar du det här.

 

Reglar

En regel eller skjutregel är ett effektivt lås som är perfekt om man vill stänga en dörr och hålla den stängd så den inte går upp. En regel fästs enkelt med skruvar. Titta efter om produkterna inkluderar skruv, annars hittar du det här.

 

Vilken hasp passar på en grind?

Till en grind fungerar en vanlig dörrhasp alldeles utmärkt men det kan vara en god idé att införskaffa en hasp av det större slaget beroende på grindens storlek.

36 artiklar

 1. Karbinhake Elzink
  Habo 245S, 200kg
  Karbinhake Elzink
  Pris från
  29 95 kr /st
 2. Karbinhake Nickel
  Habo 18384
  Karbinhake Nickel
  Pris från
  39 95 kr /st

36 artiklar