Spik och skruv

Spik och skruv från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Att bygga något alldeles själv är något av det mest tillfredsställande man kan göra. När man drar i sista skruven eller bankar i sista spiken växer självförtroendet. Oavsett om du ska spika i plankor eller skruva upp en gipsskiva har vi på Byggmax grejer som passar ändamålet.

Vi har rätt grejer till ditt projekt
Vi vill att du ska kunna ta dig an dina byggprojekt på ett kostnadseffektivt sätt. Därför har vi både riktigt bra verktyg samt spik och skruv av en hög kvalitet till ett riktigt lågt pris. Vill du till exempel bygga din egen altan? På Byggmax finns trallskruv och virke till ditt projekt, vi hjälper dig att hitta rätt så du köper rätt trallskruv. Ingen vill få hem fel saker. När sista skruven i verandan sitter hittar du både träolja och färg hos oss så att du kan bestryka ditt verk. Vi har spik och skruv till alla olika byggnadsprojekt, allt från små träskruvar till riktigt rejäla spikar för grova reglar och plankor.

Spik för olika material
Du behöver rätt spik och skruv till olika typer av material för att få ett så hållbart och snyggt resultat som möjligt. Rostfri spik passar till exempel för byggnadsprojekt som utsätts för mycket påfrestningar i form av till exempel väder och vind. Spik till lister bör istället vara så diskreta som möjligt så att du slipper måla och spackla över stora spikhuvuden. Hos oss finns så kallade listnålar som passar till detta ändamål. När du ska spika i betong behöver du speciell typ av spik, dessa spikar är anpassade för det hårda materialet och risken för att de ska böja sig är mindre. Spiktypen nubb är perfekt till mindre projekt och hobbyarbeten.

Några tips om spik och skruv
Ska du skruva i betongvägg? Inga problem! Tänk bara på att skären i borrmaskinen måste vara i hårdmetall. Dra sedan tillbaka borren med regelbundna intervaller för att slippa överhettning. Använd dig sedan av skruv avsedd för ändamålet. Ska du istället dra ut spik? På Byggmax har vi spikutdragare till din hjälp. Botanisera i vårt sortiment och hitta det du söker oavsett om du behöver en ny skruvmejsel, spik till ytterpanel eller spik och skruv till andra projekt. Vi har allt till ditt bygge!

Hitta allt till byggprojektet hos Byggmax
På Byggmax har vi allt till dina byggprojekt. Du hittar billig spik och skruv, verktyg och byggmaterial i vårt sortiment. Vi hjälper dig med material till dina drömprojekt. Vi unnar alla den enorma tillfredsställelsen det ger att bygga något eget helt själv.

8 artiklar

 1. Montageskruv
  4,2x13mm, plåt, 200st
  Montageskruv
  Pris från
  76 95 kr /st
 2. Plåtskruv RXS H2 FZB 3.5x13mm
  Tjocklek 3,5-5,5, längd 9,5-32 mm
  Plåtskruv RXS H2 FZB 3.5x13mm
  Pris från
  20   kr /st
 3. Montageskruv Plåt 4,2X13
  FZB,15st
  Montageskruv Plåt 4,2X13
  Pris från
  32 95 kr /st
 4. BORRSKRUV FZB 4,2X13MM
  25 st
  BORRSKRUV FZB 4,2X13MM
  Pris från
  19 95 kr /st
 5. Plåtskruv 4,8m13mm
  UTGÅENDE, RXS H2 FZB 4,8m13mm 16st
  Plåtskruv 4,8m13mm
  Pris från
  10   kr /st
 6. SKRUV A4-RXS 3,5X13MM
  10 st Ro stfri
  SKRUV A4-RXS 3,5X13MM
  Pris från
  19 95 kr /st
 7. SKRUV RXS FZB 4,8X13MM
  10 st
  SKRUV RXS FZB 4,8X13MM
  Pris från
  14 95 kr /st
 8. MONTAGESKRUV FZ 4,2X13
  FZ, Borrspets, 25st
  MONTAGESKRUV FZ 4,2X13
  Pris från
  23 95 kr /st

8 artiklar