SPISINSATS JYDEPEJSEN SIGMA KAMINEXPERTEN

Svart
ART.NR: 6115395
Kassett Jydepejsen Sigma är en modern spisinsats i stilren design.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

SPISINSATS JYDEPEJSEN SIGMA KAMINEXPERTEN

Du kan ansluta spisinsatsen med kanaler för friskluft och värmeavgivning. Den är dessutom utrustad med Jydepejsens DuplicAir®-luftsystem, vilket garanterar enkel drift och optimal förbränning. Luckan är självstängande och har ett långt handtag i hela luckans höjd.

En kamininsats med en design i typiskt wide-screen format.

Läs mer
Varumärke Kaminexperten
Leverantörens artikelnummer 14600000

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Med en kamin kan du göra ett rum till en central samlingsplats med en härlig eldstad som sprakar en kall kväll. Dessutom innebär en kamin ett kostnadseffektivt tillskott till uppvärmningen som även fungerar vid strömavbrott. Förutsättningarna skiljer sig mellan olika hus, men lösningarna är många. Ta reda på vad som gäller för ditt hus och välj sedan en passande kamin i vårt stora sortiment.
  • Öppna spisar är vanliga i Sverige men används idag främst för mysfaktorns skull då verkningsgraden är så låg. Det går dock att på ett relativt enkelt och kostnadseffektivt sätt konvertera den öppna spisen till en högpresterande eldstad. Eftersom både rökkanal och eldstad till att lagra värmeenergin redan finns, är de största och svåraste momenten är redan avklarade.