STEGEGOLF NORDIC GAMES

ART.NR: 6335967
Trädgårdsspelet Stegegolf är ett jättekul spel för hela familjen. Spelet är även populärt vid trädgårdsfester, företagsevenemang och barnkalas.
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

STEGEGOLF NORDIC GAMES

Stegegolf går i sin enkelhet ut på att kasta de 2 x 3 golfbollarna med snöre mot de tre stegpinnarna. Spelarna turas om att kasta bollarna genom att hålla i den ena bollen och slunga iväg bollsnöret mot stativet. Man får poäng genom att få snöret med bollarna att linda sig runt en av ribborna.

Översta ribban ger 3 poäng, mittersta ribban ger 2 poäng och nedersta ribban ger 1 poäng. Ett bonuspoäng tilldelas också om alla bollar hänger på samma ribba. Maxpoäng per runda är 7 poäng - om alla hänger på översta ribban. Den första som får 21 poäng vinner.

Trädgårdsspelet är tillverkat av 100 % FSC®-certifierat, hållbart trä av hög kvalité. På sidan finns en magnettavla så ni kan hålla reda på poängställningen med de medföljande magneterna. Dessutom är bollarna riktiga golfbollar. Stegegolf spelas av två spelare eller två lag, men kan utökas till fyra spelare eller fyra lag genom att beställa extra golfbollar med snöre.

Ingår

• 1 st. stege: 100 x 63 x 60 cm, 3 ribbor
• Förstärkare längst ner som gör settet mer robust
• 2 uppsättningar bollar á 3 st. (3 vita och 3 svarta)
• 1 st. monteringsanvisningar på danska, svenska, finska och engelska
• Förpackningsvikt: 2 kg
Läs mer
Varumärke Nordic Games
Leverantörens artikelnummer 805-538