Takmassa och asfaltprodukter

Takmassa och asfaltprodukter från Byggmax till ett bra pris. Ska du lägga takpapp? På Byggmax kan du hitta asfaltsklister som du med stor sannolikhet kommer behöva till ditt projekt.

Allt för takunderhåll och tätskikt

Här har du allt du behöver för både underhåll och anläggning av tak. Med asfaltsklister är det smidigt och enkelt att klistra tätskiktsöverlag. Det är bara att stryka ut klistret, pressa och låt det torka i ca. 24 timmar. Takmassa är optimal för underhåll av tätskikt som fortfarande är täta. Du borstar bort smuts och förbehandlar ytan med asfaltsprimer, därefter appliceras takmassan med hjälp av en takborste eller roller. Detta görs två gånger för bästa resultat, där den andra behandlingen stryks vinkelrät mot den första. Mer avancerat än så är det inte! Tänk bara på att väderleken ska vara varm och torr.

Köp billig och bra kallasfalt

Vi har även kallasfalt som gör det lätt att laga potthål och jämna ut nivåskillnader på parkeringen. Du kan till och med applicera kallasfalten på vintern. Läggningstemperaturen för lagningsasfalten sträcker sig från -40 till +60 grader! Så vänta inte mer, köp din takmassa och dina asfaltsprodukter på Byggmax. Billigt och med bra kvalité.

Vill du veta mer om hur man lägger tak? Kolla in vårt Gör det själv-projekt lägga tak och få instruktioner steg för steg.

Läs mer
Filtrera

7 träffar

Sortera på
Trebolit
Finns i flera storlekar
Från 60 95  kr
Trebolit
10L
Från 439  kr
Trebolit
1L
Från 76 95  kr
Glasbetong
20 kg
479  kr
Trebolit
5L
Från 259  kr
Potmix
20KG
Från 429  kr
Potmix
200ml
Från 175  kr