Övriga leksaker

Bjud in till spel och lek i trädgården med lekredskap och leksaker från populära märken som Salta, HappyHop och Rollplay!


Spel som förenar familjen

Hos Byggmax hittar du spel som passar hela familjen! Kubb, fotboll och tillhörande fotbollsmål, tidlös krocket och steggolf trä! Ropa ut familjen i trädgården och plocka favoritspelet när solen skiner för att utmana grannen, vännerna.


Utomhuslek för alla

I trädgården finns oändliga möjligheter för lek och bus. HappyHop har hoppborgar som ger många roliga lekmöjligheter. Välj mellan en hoppborg med bollhav eller en hoppborg som kan fyllas med vatten. Varför inte arrangera en match i fotboll, volleyboll eller basket med vännerna?


Studsmattor och trampoliner

Studsa igenom sommaren på en stor trampolin! Lycklig är den som har en trädgård stor nog för en studsmatta. Att studsmattor är populärt bland både stora och små barn har nog inte gått en enda villaägare förbi. Köp en studsmatta på Byggmax!

På Byggmax finns ett brett utbud av studsmattor från varumärket Salta. Välj mellan flera olika storlekar och med eller utan säkerhetsnät. Skyddsöverdrag och kantskydd finns även som tillbehö att klicka hem från Byggmax.


Köp billiga leksaker och sporttillbehör på Byggmax

Övriga leksaker är en kategori med mängder av lek, spel och sport. Vi är glada över att kunna erbjuda dessa populära leksaker för att främja utomhuslek!

Produkt 1-25 av 53

  1. Pris från
    99 95 kr /st
    2-10 d

Produkt 1-25 av 53