Pooltak

Pooltak från Byggmax, alltid enkelt, snabbt och med bra pris. Att skydda poolen är viktigt för poolmiljön och minskar poolstädningen. Ett pooltak är det lyxiga och snygga valet! Vill du ha det överlägset bästa alternativet för övertäckning av pool så är ett riktigt pooltak det bästa alternativet även om det kostar lite mer än andra alternativ.


Fördelar med pooltak

Att skaffa ett pooltak är en investering som normalt kostar mellan 40 000 – 100 000 kronor ungefär. Du vet väl om att vi har prisgaranti? Varför ska man ha ett tak till poolen? Kommer det vara värt pengarna? Födrdelarna med att skaffa pooltak och de som redan gjort det säger ja.  En stor fördel är att pooltaket håller poolen ren och ni kan använda tiden till att bada och njuta av poolen istället för att stöda och göra rent. I och med att poolen hålls renare med tak minskar också behovet av kemikalier. Med ett pooltak förlänger du också säsongen då det blir varmare i vattnet med hjälp av uppvärmningen från växthuseffekten som kommer med pooltaket. Det blir förstås roligare att bada även regniga dagar med tak över huvudet. Att hantera ett pooltak med av- och pådragning är mycket enkelt.


Vilka storlekar finns det på pooltak?

När du skaffar tak till pool måste måtten självklart stämma. Pooltak 4x8 m och
pooltak 3x6 m är vanliga storlekar och dessa hittar du på Byggmax. Ta en titt i Byggmax sortiment av pooltak och hitta den storlek du säker.


Tillbehör till din pool

på Byggmax finns inte bara pooltak. Vi har självklart allt från stora och små pooler till mängde av pooltillbehör och härliga utemöbler att sitta vid mellan baden.


Billiga pooltak på Byggmax

Köp ditt pooltak på Byggmax till ett riktigt bra pris. Förläng sommarens badsäsong med ett pooltak. Om du undra över pooltak pris så ta en titt i vårt sortiment och hitta både budget och premium alternativ.

Produkt 1-25 av 34

Produkt 1-25 av 34