Förvaringsmöbler

När våren och värmen börja komma vill vi väl alla vara utomhus, eller hur? Då tar vi ut dynor, leksaker, cyklar och trädgårdsredskap som tar plats och kan skapa oreda i trädgården.

Ordning och reda med förvaringsmöbler

Med förvaringsmöbler får du undan alla saker som ligger framme och skapar en behagligare utemiljö. Förutom en snygg och välstädad uteplats skyddar du alla dina saker mot dåligt väder.

Förvaringsmöbler fungerar utmärk under kalla väder

Oavsett om du har en stor eller liten trädgård är förvaringsmöbler bra att ha. Förvaringsmöbler fungerar inte bara under våren när det är lite varmare. De är även bra att ha under vinterhalvåret där du kan förvara oömma saker.

Allt kan inte förvaras i förvaringsmöbler utomhus

Saker om är känsliga mot fukt och som inte tål för stora temperaturskillnader bör du inte förvara utomhus – till exempel elektronik. Vissa möbler och inredning kan ta skada av fukt, det är därför bättre att förvara det inomhus de månader det är fuktigt ute. Detta gäller speciellt möbler och inredning i naturmaterial. Kom in till din närmsta Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilken förvaringsmöbel som passar dig. Välkommen!

Läs mer
Filtrera

8 träffar

Sortera på
Plus
Svart, 240x240x270cm
30 099  kr
Flera färger
269  kr
Wiksbo
Polypropen
599  kr
Wiksbo
Polypropen
1 295  kr
Wiksbo
1 695  kr
Wiksbo
1 695  kr
Plus
Vit, 203x121x198cm
11 589  kr
Wiksbo
Pulverlackerad aluminiumram
1 295  kr