Torkvinda

Torkvinda, tvättvinda, tvättställning – kärt barn har många namn! Om du undrar var man kan köpa torkvindor för utomhusbruk så är svaret självfallet på Byggmax. Torkvindor som fungerar för utomhusbruk beställer du snabbt, enkelt och till ett bra pris hos Byggmax både i butik och på nätet. 

Att låta tvätten torka på en torkvinda utomhus är både energieffektivt och miljövänligt. Köp en torkställning med stor bärkraft som smälter in i din trädgård och njut av den fräscha känslan av naturligt vädrade textilier. Byggmax har torkvindan och tillbehören du behöver! Här hittar du produkter från bland annat Hortus, Jabo och Varax.

På Byggmax hittar du både torkvindor i trä och torkvindor i metall i olika modeller, storlekar och prisklasser. För den som vill bygga sin helt egen torkvinda i trä kan vi erbjuda populärt prisvärt virke att bygga med.


Köp billiga torkvindor och tvättställningar hos Byggmax

Byggmax har prisvärda tvättställningar i olika modeller, storlekar och prisklasser. Handla en tvättvinda för utomhusbruk på Byggmax och var säker på att få hem en kvalitetsprodukt till bästa pris.

10 artiklar

 1. Torkställning med 20 meter lina HORTUS
  furu, 8 st stolpar + skruvar
  Torkställning med 20 meter lina HORTUS
  1399   kr /st
 2. Torkställning vit Jabo
  195x120cm
  Torkställning vit Jabo
  1719   kr /st
 3. Torkställning Pipe PLUS
  130x520 cm, 200 cm ovan mark, varmgalvaniserad stål
  Torkställning Pipe PLUS
  3779   kr /st

10 artiklar