Torkvinda

Torkvinda, tvättvinda, tvättställning – kärt barn har många namn! Om du undrar var man kan köpa torkvindor för utomhusbruk så är svaret självfallet på Byggmax. Torkvindor som fungerar för utomhusbruk beställer du snabbt, enkelt och till ett bra pris hos Byggmax både i butik och på nätet.

Att låta tvätten torka på en torkvinda utomhus är både energieffektivt och miljövänligt. Köp en torkställning med stor bärkraft som smälter in i din trädgård och njut av den fräscha känslan av naturligt vädrade textilier. Byggmax har torkvindan och tillbehören du behöver! Här hittar du produkter från bland annat Hortus, Jabo och Varax.

På Byggmax hittar du både torkvindor i trä och torkvindor i metall i olika modeller, storlekar och prisklasser. För den som vill bygga sin helt egen torkvinda i trä kan vi erbjuda populärt prisvärt virke att bygga med.

Köp billiga torkvindor och tvättställningar hos Byggmax

Byggmax har prisvärda tvättställningar i olika modeller, storlekar och prisklasser. Handla en tvättvinda för utomhusbruk på Byggmax och var säker på att få hem en kvalitetsprodukt till bästa pris.