Trädgårdsväxter

Förhöj trivseln i din trädgård med trädgårdsväxter. Finns det något härligare än att kliva ut i en prunkande trädgård? Planera din trädgård med klätterväxter, träd, buskar, häckar, rabatter, krukor, amplar, uteväxter, vi har det mesta för en härlig trädgård. Klätterväxter ger ett ombonat intryck och kan växa sig stora mot en husvägg, mur eller pergola.

 

Häck och prydnadsbuskar

Istället för ett staket kan du istället plantera en mur av grönska, vi har ett stort utbud av häckar och prydnadsbuskar. Vissa häckar växer sig väldigt höga och kan behöva lite extra omvårdnad och klippas ner. Har du en trädgårdsgång? Plantera en häck på varje sida eller prydnadsbuskar så känner sig dina gäster extra välkomna. 

 

Bygg på höjden

Tänk även på att få in grönska lite högre upp, en ampel kan du fästa i farstuns tak, i pergolan eller i ditt uterum. Med en klängväxt kan du få grönska på väggar eller spaljén. För en härlig blomsterprakt kan du plantera trädgårdsväxter i pallkrage eller krukor. Skapa en trevlig och inbjudande uteplats, balkong, terrass eller altan, där man vill hänga hela sommaren.

 

Anlägga rabatt 

En rabatt kan vara enkel att anlägga men kan utformas på många sätt och göras hur avancerad som helst. Innan du sätter i gång är det bra att planera så att rabatten både ser bra ut och har bästa möjliga förutsättningar så att växterna trivs. Ta en titt i vår guide Anlägga rabatt så guidar vi dig genom ditt rabatt-projekt. 

  1. LJUNG - ERICA GRACILIS
    Krukdiameter 11cm
    LJUNG - ERICA GRACILIS
    Pris från
    29 95 kr /st