Trädgårdsväxter

Förhöj trivseln i din trädgård med trädgårdsväxter. Finns det något härligare än att kliva ut i en prunkande trädgård? Planera din trädgård med klätterväxter, träd, buskar, häckar, rabatter, krukor, amplar, uteväxter, vi har det mesta för en härlig trädgård. Klätterväxter ger ett ombonat intryck och kan växa sig stora mot en husvägg, mur eller pergola.

 

Häck och prydnadsbuskar

Istället för ett staket kan du istället plantera en mur av grönska, vi har ett stort utbud av häckar och prydnadsbuskar. Vissa häckar växer sig väldigt höga och kan behöva lite extra omvårdnad och klippas ner. Har du en trädgårdsgång? Plantera en häck på varje sida eller prydnadsbuskar så känner sig dina gäster extra välkomna. 

 

Bygg på höjden

Tänk även på att få in grönska lite högre upp, en ampel kan du fästa i farstuns tak, i pergolan eller i ditt uterum. Med en klängväxt kan du få grönska på väggar eller spaljen. För en härlig blomsterprakt kan du plantera trädgårdsväxter i pallkrage eller krukor. Skapa en trevlig och inbjudande uteplats, balkong, terrass eller altan, där man vill hänga hela sommaren.

 

För dig som inte har tillgång bil kan du enkelt köpa dina trädgårdsväxter online på Byggmax.