Hängmattor & hängstolar

Vi erbjuder hängmattor och hängstolar att använda utomhus men även barnanpassade hängmattor och hängsstolar som enkelt kan hängas upp i barnrummet.

Hur fäster man en hängmatta?

Du kan välja att fästa en hängmatta mellan två väggar eller två träd. Om du fäster den mellan två träd se till att träden är kraftiga nog för belastningen. På Byggmax finns trädfäste som du enkelt virar runt trädstammen för att fästa hängmattan. Väljer du istället att ha hängmattan mellan två väggar har vi väggfäste där hängmattan klickas enkelt på plats i karbinhaken.

Hängstolar för utomhus- och inomhusbruk

Med en hängstol kan du njuta av det rogivande gunget samtidigt som du kan sitta upp i en skön position och läsa en bok eller dricka en god kopp kaffe. En hängstol passar perfekt ute på balkongen eller terrassen men går lika bra att montera inomhus eller på glasverandan. Skapa din egen lyxiga oas där du kan dra dig undan för en stund, vare sig det är utomhus eller inomhus.

Hängmatta och hängstol med stativ

Ett annat alternativ är att köpa ett stativ för din hängmatta eller hängstol så kan du enkelt ställa den var som helst i trädgården. Stativen kommer med monteringsanvisning så du enkelt vet hur du ska bygga ihop det. På flera av våra hängstolar och hängmattor kan du läsa om de är vädertåliga. Flera är tillverkade av väder- och UV-beständigt EllTex material. Elltex är en bomulls-polyesterblandning vilket gör att hängmattan är slitstark och torkar fort. Se alla hängmattor här med EllTex material.

Hängmattor & hängstolar i olika utföranden

Hos oss på Byggmax hittar du hängmattor hängstolar i många olika varianter. Allt från lyxiga hängstolar med robusta stålstativ och korgförsedda sittdelar till hängmattor i mjuka, sköna tyger som omsluter kroppen. Tänk på att en del material kan vara känsliga för fukt och därför kan det vara bra att skydda dessa med ett överdrag eller ta in dem vid behov.

filter-white Filtrera

12 träffar

Sortera på
Wiksbo
2 995  kr
Venture Home
1 209  kr
Wiksbo
449  kr
Venture Home
Finns i flera färger
Från 475  kr
Venture Home
3 099  kr
Venture Home
Finns i flera färger
Från 3 839  kr
Venture Home
4 209  kr
Venture Home
519  kr
Venture Home
Finns i flera färger
Från 3 139  kr
Venture Home
5 359  kr
Venture Home
4 209  kr
Venture Home
559  kr