Vägglykta Hållö E27 Gelia

Finns i flera färger
ART.NR: 687201720
Klassisk vägglykta med rundstrålande ljusbild. Passar som entrébelysning eller upplysning av fasad.
Läs mer
Färg:
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Vägglykta Hållö E27 Gelia

Klassisk vägglykta med rundstrålande ljusbild. Passar som entrébelysning eller upplysning av fasad.

Levereras exklusive ljuskälla. En ljuskälla med E27 sockel, max 60W, används i vägglyktan.

Light 4 Home är vår egen belysningsserie med armaturer för inom- och utomhusbruk. Alla armaturer är utvalda med fokus på god kvalitet och stilren design. Med en noga vald produktmix kan konsumenten välja bland traditionella och moderna belysningslösningar eller framtidsäkrade produkter med appstyrning. I konceptet finner du flera olika varianter av inomhusbelysning och utomhusbelysning för hemmet, trädgården och husfasaden. Dessutom finns energibesparande solcellsbelysningar som kompletterar sortimentet.

Miljösmart med LED-ljuskälla
Vi vill göra det enkelt att välja klimatsmarta produkter för att kunna bidra till en hållbar framtid. LED är en miljövänlig, energisnål ljuskälla med lång livslängd som ger ett effektivt ljus. Ett flertal av armaturerna i Light 4 Home-sortimentet kommer med utbytbar eller inbyggd LED-ljuskälla. Där ljuskälla inte ingår, välj gärna en LED-variant. Armaturer som har inbyggd ljuskälla, eller integrerad LED som det också kallas, har anpassat ljus för lampan. Armaturen blir oftast lite mindre och smidigare när det inte behöver finnas plats för sockel, och de är vanligtvis lättare att montera.


Läs mer
Varumärke Gelia

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Är din trädgård lite för mörk?  Kommer dina planteringar och träden inte till sin rätt? Då är dags att installera belysning. Det har blivit populärt och det är inte så konstigt - det är både praktiskt och vackert på samma gång och är relativt enkelt att göra själv.