Värmepistol 24V Greenworks

24V
ART.NR: 687206615
Någon gång behöver vi alla en värmepistol. Precis där din fön inte ger dig tillräckligt med värme för den hantverksuppgift du håller på med (eller att tina ett vattenrör om olyckan är ute) kommer du att upptäcka hur bra denna värmepistol kommer att vara att ha i din samling.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Värmepistol 24V Greenworks

Någon gång behöver vi alla en värmepistol. Precis där din fön inte ger dig tillräckligt med värme för den hantverksuppgift du håller på med (eller att tina ett vattenrör om olyckan är ute) kommer du att upptäcka hur bra denna värmepistol kommer att vara att ha i din samling. Med en maxtemperatur på hela 580 grader och flera olika munstycken lever den till fullo upp till de kvaliteter du kan förvänta dig av en högkvalitativ värmepistol.

Greenworks G24HG är en batteridriven värmepistol med många användningsområden. Använd värmaren för att försiktigt deformera plast i modellbyggen, för att ta bort limfolier eller för gammal färg, limrester och lager av färg.

Den sladdlösa värmepistolen kan värmas upp till 580°C. På endast 9 sekunder kommer den upp i värme och levererar även en luftflödesvolym på 6 CFM. Tack vare LED-displayen vet du alltid om din varmluftspistol är varm & farlig eller kall & säker - så att du alltid kan arbeta säkert. Varmluftspistolen har full effekt tack vare litiumjonbatteriet.

ETT BATTERI FÖR FLERA VERKTYG
Greenworks 24V-batterier finns med 2Ah eller 4Ah och är kompatibla med många andra produkter från Greenworks inom trädgårds- och verkstadssektorerna. Detta ger dig en oändlig aktionsradie och ingen risk att snubbla över irriterande kablar när du arbetar i trädgården. De inbyggda lysdioderna i batterierna indikerar återstående batteriladdning med en knapptryckning.

Tekniska data
  • 580°C
  • 6 CFM luftflödesvolym
  • 9 sekunders uppvärmningstid
  • LED-display
  • Batterieffekt: 24V


Elverktyg: Allt för hemmafixarens verktygsgarderob
Greenworks utbud av högkvalitativa elverktyg är som gjorda för dig som ofta renoverar hemma eller tar dig an spännande DIY-projekt. Det är en växande trend att fixa och dona på egen hand i hemmet – för visst är det en härlig känsla att bara ha sig själv att tacka för ett riktigt lyckat byggprojekt? Det kanske är dags att bygga den där trädkojan som ungarna tjatat om i åratal? Eller platsbygga en praktisk garderob för det där kluriga hörnet med oregelbundet snedtak i sovrummet? Oavsett vad för projekt du ska ta dig an kan vi garantera att Greenworks elverktyg bidrar till ett både roligare och smidigare arbete. Verktygen lämpar sig dock precis lika bra för dig som helt enkelt behöver en uppsättning med basverktyg för vardagligt, enkelt underhåll runtom i hemmet.

Såga, borra, skruva och slipa på ett effektivt och smidigt sätt
Det är en specifik detalj som får Greenworks elverktyg att sticka ut extra mycket, och det är att spänningen ligger på hela 24V. De flesta av Greenworks konkurrenter erbjuder en spänning på 18V – vi skapar alltså möjlighet till en helt annan kraft i Greenworks verktyg. Förutom den kraftfulla prestandan kan du även räkna med en lätt vikt och ökad rörelsefrihet tack vare den sladdlösa designen. Nu behöver du inte längre anpassa din arbetsplats efter var närmaste eluttag sitter, och inte heller begränsa dina rörelser på grund av en bökig sladd. Det innebär att du kan ha din arbetsplats precis var du vill! Såga upp dina plankor till trädkojan ute i trädgården, eller bygg ett utomhusbord för barnen ute i den soliga trädgården på sommaren. Det är livskvalitet!

Spara pengar och arbeta längre med batteridrift
Greenworks avancerade litiumjonbatterier på 24V har hög prestanda, den kompakta storleken till trots. Batterisystemet låter dig dessutom använda samma batteri till flera verktyg ur samma serie. Det innebär att du kan spara stora summor pengar om du redan har ett batteridrivet verktyg från Greenworks 24V-serie, eftersom du slipper köpa ännu ett batteri till det nya verktyget. Du kan enkelt plocka ur batteriet från det ena verktyget och stoppa in i det nya. Eftersom motorerna på samtliga verktyg är borstlösa får du även längre körtid och livstid än med borstade varianter. Flera av Greenworks verktyg är till råga på allt försedda med praktiska LED-lampor som lyser upp ditt arbetsområde.

Tekniska Detaljer
  • Motortyp: Borstad
  • Systemspänning: 24V
  • Vikt: 0.0 kg


Läs mer
Varumärke Greenworks