Handverktyg och redskap

Handverktyg och redskap från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Är du på jakt efter redskap till ditt nästa byggprojekt? Hos oss hittar du redskap och handverktyg av högsta kvalitet och till bästa pris.

Verktyg och redskap för dina byggprojekt

Håller du på med renovering eller har du kanske ett nytt byggprojekt på gång. Med rätt handverktyg blir jobbet både roligare, effektivare och resultatet blir bättre. Håller du på att renovera ett rum kanske du är i behov av tapetseringsverktyg. Hos Byggmax hittar du verktyg och redskap som tapetborttagare, tapetborste, tapetkniv, tapetlinjal och mycket mer för att få det där perfekta slutresultatet. Du kan använda tapetborttagaren för att ta bort tapeten som finns eller så kan du spackla utanpå den befintliga tapeten. Ett annat tips för att klä en innervägg på ett snyggt sätt är att sätta upp en träpanel. Använd ett vattenpass så att panelen säkert blir rak.

Gör det själv, gör det rätt

Den som gillar att bygga och renovera, vet hur viktigt det är att göra rätt och för att göra rätt behövs det rätt handverktyg och material. Vill du lägga kakel för att snygga till ett badrum eller kanske fräscha upp en vägg i köket, finner du allt du behöver hos Byggmax. Med en kakelskärare kan du enkelt skära kakel och klinker till den storlek du önskar. När du stryker på kakelfix på väggen behöver du en tandad fixkam. Är det en vägg du kaklar, kan du dra över fixen horisontellt med fixkammen innan du applicerar kakelplattorna så glider de inte så lätt.

Köp handverktyg och redskap hos Byggmax

Handverktyg hos Byggmax är av högsta kvalitet, de finns där för dig som gillar att renovera och vill göra verklighet av dina byggprojekt med perfekt resultat.

 1. Karmnyckel
  Karmnyckel
  Pris från
  59 95 kr /st
 2. Monteringstång Expander
  För expander
  Monteringstång Expander
  Pris från
  99 95 kr /st
 3. Surformhyvel Stanley
  Hobby
  Surformhyvel Stanley
  Pris från
  79 95 kr /st
 4. Geringslåda trä
  Sjöbergs
  Geringslåda trä
  Pris från
  199   kr /st
 5. Fönsterskrapa
  Click
  Fönsterskrapa
  Pris från
  49 95 kr /st
 6. Trappkvast
  830 mm
  Trappkvast
  Pris från
  49 95 kr /st
 7. Irwin Qg Ohbc 150Mm
  150 mm
  Irwin Qg Ohbc 150Mm
  Pris från
  169   kr /st
 8. LAMINATSKÄRARE PROFFS VLC 800
  WOLFCRAFT
  LAMINATSKÄRARE PROFFS VLC 800
  Pris från
  899   kr /st
 9. FALSTÅNG 55MM RAK ETC
  ETC
  FALSTÅNG 55MM RAK     ETC
  Pris från
  329   kr /st
 10. FALSTÅNG 55MM 45GR ETC
  ETC
  FALSTÅNG 55MM 45GR     ETC
  Pris från
  329   kr /st
 11. REGELDETEKTOR HD25 ZIRCON
  REGELDETEKTOR HD25 ZIRCON
  209   kr /st