Presenning

På Byggmax hittar du presenningar i olika utföranden till fördelaktiga priser. En presenning är bra att ha när du behöver skydd mot väder och vind. De fungerar även utmärkt som droppskydd när du ska måla eller som ett tillfälligt tak vid regn. En presenning har stora användningsområden både för tomtägaren och friluftsmänniskan. Man kan nästan aldrig ha en presenning för mycket. 

 

Presenning skyddar mot vind och vatten

En presenning kan smidigt användas som skyddsöverdrag för att täcka virke, utemöblerna de regniga dagarna eller andra material och grejer som behöver vind- och regnskydd. Det är många som använder sig av en större presenning för att vinterförvara utemöblerna och tycker att det fungerar bra. Vi rekommenderar alltid att i första hand förvara möblerna inomhus eller i ett förråd för att ge utemöblerna de bästa förutsättningarna för lång hållbarhet. Men för den som har ont om plats kan en presenning vara en lösning. 

 

Välj rätt presenning

När du köper presenning är det bra att fundera på vad den ska användas till nu och vad du vill kunna använda den till i framtiden. Storleken är det viktigaste när du köper presenning. Det är lätt att välja en lite för liten presenning, om du velar mellan två storlekar rekommenderar vi dig att välja den större. 

 

Köp en billig presenning på Byggmax

Hos oss på Byggmax kan du enkelt klicka hem en presenning eller köpa en direkt i butik. Om du har några frågor eller funderingar kan du alltid kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.

Läs mer
Filtrera

7 träffar

Sortera på
2.4x3.45m
från 69 95  kr
5x7m, blå, förstärkta hörn
från 499  kr
180 gram
från 249  kr
68 gram
från 34 95  kr
130 gram
från 249  kr
6.95x11.9m 130gr
från 1 049  kr
Elastisk stropp med plastkula, 4x300mm
från 35  kr