Verktygssats 187 Delar TengTools

Bits 1/4"-sexkantsfäste: Bits för Torx-spår (8 st) TX8 10 15 20 25 27 30 40 Bits för invändiga sexkantshål (7 st) 3 4 5 6 7 8 10 mm Bits för Phillip spår (2 st) 1 2 Bits för Pozidriv-spår (2 st) 1 2 Bits för raka spår (3 st) 0.8×4.0 1.2×5.5 1.4×7 mm Bitsh
ART.NR: 687200123
Sats om 187 delar - innehållande hylsor, hylsverktyg, nycklar och bits förvarade i en verktygslåda av rödlackerad plåt med gummimatta i lådans bottenfack och med gummifötter. Urtagbar insatslåda av plast.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Verktygssats 187 Delar TengTools

Sats om 187 delar - innehållande hylsor, hylsverktyg, nycklar och bits förvarade i en verktygslåda av rödlackerad plåt med gummimatta i lådans bottenfack och med gummifötter. Urtagbar insatslåda av plast. Hylsorna är monterade med clips på två löstagbara aluminiumpaneler. Verktygen är tillverkade av kromvanadinstål och mattpolerade.

Läs mer
Varumärke TengTools

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Att inreda ett förråd eller garage verkar kanske inte så svårt, men det är lätt att inredningen byggs sporadiskt ju fler prylar du samlar på dig. Det är en god idé att skapa en grundlösning som kan anpassas efter såväl nuvarande som framtida behov. I denna guide hjälper vi dig med de nödvändigaste lösningarna så du får ett genomtänkt, välbelyst och brandsäkert utrymme.
  • Hemmafixare som du är behöver du självklart en rejäl arbetsbänk för dina projekt. Det finns många varianter med olika smarta funktioner. Oavsett om du tänker bygga möbler eller snickra leksaker med barnen – en arbetsbänk ska vara stabil. Med en förvaringshylla och hjul under benen har du skapat en riktigt bra arbetsyta för kommande projekt. Här är guiden för att bygga en praktisk arbetsbänk som du trivs med.