Verktygssats 79 Delar Tm079 TengTools

Bits för fyrkantshål 1, 2, 3 Bits för Phillip GR-spår 2 (2 st) Bits för sexkantshål 4, 5, 6 mm Bits för Phillip spår PH1, PH2, PH3 Bits för Pozidriv spår PZ1, PZ2, PZ3 Bits för raka spår 4, 5.5, 6.5 mm Bits för TPX-spår TPX20, TPX25, TPX30 Bits för TX-spå
ART.NR: 687200412
Sats om 79 delar. En servicesats som innehåller 3/8'' hylsverktyg som glasfiberförstärkt spärrhandtag, bitshylsa, universalknut, reduceringstapp 1/2'' x 3/8''.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Verktygssats 79 Delar Tm079 TengTools

Sats om 79 delar. En servicesats som innehåller 3/8'' hylsverktyg som glasfiberförstärkt spärrhandtag, bitshylsa, universalknut, reduceringstapp 1/2'' x 3/8''. Dessutom ingår bitsskruvmejsel med magnet, LED-ficklampa, måttband, universalkniv, teleskopisk magnetsökare, kroksats för O-ringar, universaltång, snickarhammare med stålrörsskaft alt. verkstadshammare med glasfiberskaft, sexkantadapter 1/4''x 1/4'', 3/8'' sexkantshylsor, U-ringnycklar, sexkantnyckelsats, skiftnyckel, flacktång, sidavbitare, kombinationstång, motortång, skruvmejslar samt 20 bits. Levereras i röd plastlåda med säkerhetslås av metall, infällbart handtag och gångjärn med metallsprint. Lådans undersida är försedd med gummifötter för att den ej skall glida.

Läs mer
Varumärke TengTools

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Att inreda ett förråd eller garage verkar kanske inte så svårt, men det är lätt att inredningen byggs sporadiskt ju fler prylar du samlar på dig. Det är en god idé att skapa en grundlösning som kan anpassas efter såväl nuvarande som framtida behov. I denna guide hjälper vi dig med de nödvändigaste lösningarna så du får ett genomtänkt, välbelyst och brandsäkert utrymme.
  • Hemmafixare som du är behöver du självklart en rejäl arbetsbänk för dina projekt. Det finns många varianter med olika smarta funktioner. Oavsett om du tänker bygga möbler eller snickra leksaker med barnen – en arbetsbänk ska vara stabil. Med en förvaringshylla och hjul under benen har du skapat en riktigt bra arbetsyta för kommande projekt. Här är guiden för att bygga en praktisk arbetsbänk som du trivs med.