Verktygssats Eva 25 Delar Tteps25 TengTools

Bågfil 300 mm Brytbladskniv 18 mm Brytblad 18 mm (10 st) Verkstadshammare 500 g Plasthammare 32 mm Sidavbitare HD, längd 150 mm Kombinationstång HD, längd 175 mm Flacktång rund, längd 150 mm Polygriptång, längd 250 mm Måttband 3 meter mm/tum Drivdornsats
ART.NR: 687200459
Verktygssats om 25 delar. Verktygen ligger i EVA-skum i tre olikfärgade lager.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Verktygssats Eva 25 Delar Tteps25 TengTools

Verktygssats om 25 delar. Verktygen ligger i EVA-skum i tre olikfärgade lager. Passar i Teng Tools verktygslådor och montörvagnar.

Läs mer
Varumärke TengTools

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Att inreda ett förråd eller garage verkar kanske inte så svårt, men det är lätt att inredningen byggs sporadiskt ju fler prylar du samlar på dig. Det är en god idé att skapa en grundlösning som kan anpassas efter såväl nuvarande som framtida behov. I denna guide hjälper vi dig med de nödvändigaste lösningarna så du får ett genomtänkt, välbelyst och brandsäkert utrymme.
  • Hemmafixare som du är behöver du självklart en rejäl arbetsbänk för dina projekt. Det finns många varianter med olika smarta funktioner. Oavsett om du tänker bygga möbler eller snickra leksaker med barnen – en arbetsbänk ska vara stabil. Med en förvaringshylla och hjul under benen har du skapat en riktigt bra arbetsyta för kommande projekt. Här är guiden för att bygga en praktisk arbetsbänk som du trivs med.