Kundtjänst

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundservice

0771-89 00 89
  • Prisgaranti
  • Snabb leverans
  • Över 40 000 varor

Se lager och fraktkostnad

Sverigekarta

Köp stålreglar & stålskenor

Stålreglar från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Stålreglar är ett bra och stabilt alternativ när du till exempel ska bygga en innervägg. Hos oss hittar du både reglar, stålskena och allt du behöver för att färdigställa väggen.

Stålreglar underlättar bygget
Öppen planlösning i all ära, men ibland vill man dela av ett rum för att kunna få plats med olika funktioner. Om du använder dig av stålreglar när du ska regla upp din vägg blir monteringen snabb. Dessa reglar är också kända för att vara bättre i ljudhänseende samt att de gör det också lättare att dra elen efteråt. För alla ickebärande väggar är alltså en stålregel ett utmärkt alternativ. Hos hos hittat du reglar i olika längd. Vi har även stålregel för golv, det vill säga den skena du lägger på golvet för att börja bygga upp din vägg.

Utmärkt alternativ för ickebärande vägg
Varför göra det svårt för sig vid väggbygget? Med stålreglar får du smidigt upp din vägg och kan lita på att du får en stabil konstruktion. I Byggmax utbud hittar du allt du behöver för att färdigställa väggen. Självklart hjälper vi dig om du undrar över vilket typ av skena du ska välja. Vår stålskena U är mångsidig. Denna kan du använda som både golv och takskena, men även som stående skena när du ska bygga upp en ickebärande vägg. Att bygga själv är roligt och ger en enorm känsla av tillfredsställelse. Hos Byggmax får du hjälp med allt du behöver för att genomföra ett lyckat byggprojekt.

Stålreglar hittar du hos Byggmax
Hos Byggmax finns prisvärda varor. Du hittar till exempel stålreglar i olika utformning och längd så att du enkelt kan bygga upp en vägg därhemma.

Välj kategori
Filter (0 aktiva filter)
Tjocklek (mm)
Bredd (mm)
Längd (m)
Pris
Typ av produkt
Sortera efter:
Tillgänglighet:

Pallpant

Pallpant innebär att du återfår pallkostnaden när du lämnar tillbaka pallen till din Byggmaxbutik.

Brytkostnad

Brytkostnad är den kostnad som vi tar i extra administration när vi ska ta dela en hel pall.