Stålreglar

När du köper stålreglar från Byggmax kan du vara säker på att du får en bra vara till ett bra pris! Oavsett hur stort eller litet ditt projekt är så hittar du allt du behöver hos oss, både online och i butik.

Varför göra det svårt för sig när du ska bygga upp en vägg? Med stålreglar får du enkelt och smidigt upp din vägg och kan lita på att du får en stabil konstruktion. Stålreglarna är också kända för att vara bättre i ljudhänseende samtidigt som de gör det lättare att dra elen efteråt. För alla icke bärande väggar är alltså en stålregel ett utmärkt alternativ och självklart hjälper vi dig vilket typ av skena du ska välja. Vår stålskena U är mångsidig. Denna kan du använda som både golv och takskena, men även som stående skena när du ska bygga upp en ickebärande vägg.

Behöver du hjälp med ditt byggprojekt så erbjuder vi även hantverkartjänster där du kan ta hjälp av proffs till ditt byggprojekt. Ta in offerter från hantverkare och byggföretag nära dig, på ett enkelt och smidigt sätt.

Här hittar du även alla tillbehör för ditt projekt så som - verktygarbetsskyddspik och skruv för alla tänkbara behov.

 

Gör det själv

Ta dig an någon av våra populära Gör det själv – projekt! Bygg en innervägg med stålreglar helt på egen hand. Vi har materialen, råden och inspirationen för att hjälpa dig genom byggprojektet och självklart guidar vi dig från början till slut. Se projektet här.

10 artiklar

 1. Vinkelprofil L50
  L50-0,5, 3m
  Vinkelprofil L50
  Pris från
  49 95 kr /st
 2. PERFORERAD STÅLPROFIL H22-2M
  2 meter
  PERFORERAD STÅLPROFIL H22-2M
  249   kr /st
 3. Ljudregel C+
  Mått 70x2485, 70x2985, 95x2485 och 95x2985 mm.
  Ljudregel C+
  Pris från
  29 95 kr /st
 4. T-profil T50
  T 50-0,5, 3m
  T-profil T50
  Pris från
  50   kr /st

10 artiklar