Stålreglar

Stålreglar är ett bra och stabilt alternativ när du till exempel ska bygga en innervägg. Hos oss hittar du både virke, reglar, stålskena och allt du behöver för att färdigställa väggen.

 

Stålreglar underlättar bygget

Öppen planlösning i all ära, men ibland vill man dela av ett rum för att kunna få plats med olika funktioner. Om du använder dig av stålreglar när du ska regla upp din vägg blir monteringen snabb. Dessa reglar är också kända för att vara bättre i ljudhänseende samt att de gör det också lättare att dra elen efteråt. För alla icke-bärande väggar är alltså en stålregel ett utmärkt alternativ. Hos hos hittat du reglar i olika längd. Vi har även stålregel för golv, det vill säga den skena du lägger på golvet för att börja bygga upp din vägg.

 

Utmärkt alternativ för icke-bärande vägg

Varför göra det svårt för sig vid väggbygget? Med stålreglar får du smidigt upp din vägg och kan lita på att du får en stabil konstruktion. I Byggmax utbud hittar du allt du behöver för att färdigställa väggen. Självklart hjälper vi dig om du undrar över vilket typ av skena du ska välja. Vår stålskena U är mångsidig. Denna kan du använda som både golv och takskena, men även som stående skena när du ska bygga upp en icke-bärande vägg. Att bygga själv är roligt och ger en enorm känsla av tillfredsställelse. Hos Byggmax får du hjälp med allt du behöver för att genomföra ett lyckat byggprojekt.

 

Stålreglar hittar du hos Byggmax

Hos Byggmax finns prisvärda varor. Du hittar till exempel stålreglar i olika utformning och längd så att du enkelt kan bygga upp en vägg därhemma.

Läs mer
Filtrera

8 träffar

Sortera på
Finns i flera storlekar
Från 30  kr
Finns i flera storlekar
Från 65  kr
Finns i flera storlekar
Från 94 95  kr
L50-0,5, 3 m
Från 59 95  kr
Finns i flera storlekar
Från 115  kr
Finns i flera storlekar
Från 50  kr
2 meter
299  kr
T 50-0,5, 3m
50  kr