Trall

Trall från Byggmax. Snabbt till ett bra pris. Ska du äntligen ta tag i projektet att bygga en veranda hemma? Då behöver du högkvalitativt tryckimpregnerat virke som finns hos oss på Byggmax.

 

För alla klimat

Det är enklare än vad många tror att bygga en altan eller uteplats, man behöver bara ha rätt material och lite teknik. Här hos oss på Byggmax kan du både få tålig trall och bra tips i processen. Ska du ha ditt virke utomhus året om? Då är det smart att köpa behandlat trä som tål både vind och regn. Fördelen med att bygga sin egen altan är att man kan bestämma designen helt själv - du kan få dina drömmars uteplats med bara några träplankor och ett par slag med hammaren! Vill du kanske bygga en trappa ned till trädgården när du ändå håller på?

 

En hållbar investering

När du väl har anlagt din altan eller uteplats med hjälp av trall är det dags att inreda. Hur ska du göra för att få det extra mysigt och inbjudande? Här på Byggmax säljer vi även härliga utemöbler och dekorativa ljuslyktor som gör de där sena sommarnätterna till en underbar stund. Lägg ut ett par sköna dynor på stolarna så kommer hela familjen kunna njuta av uteplatsen länge. Har du snickrat ihop ett uterum på tomten? Bra jobbat! En uteplats med tak går att sitta på även i duggregn eller när det blåser lite. Helt klart en investering som förstorar hemmet!

 

Impregnerad trall hos Byggmax

Hos oss på Byggmax finns trall i många olika material till ett bra pris. Vill du bygga en altan? Vi hjälper dig att nå drömmen!

38 artiklar

38 artiklar