Trall

Hos Byggmax hittar du Sveriges mest sålda trall – självklart av svenskt, NTR-klassat trä till riktigt bra priser. Tryckimpregnerad trall är perfekt för dig som ska bygga en altan. Det är ett prisvärt virke som är hållbart mot fukt och röta. Det finns flera olika trallvarianter, vilken passar dig bäst?

Om du snabbt vill bygga ett snyggt och användbart utomhusgolv är trallvirket ett av flera prisvärda och hållbara alternativ hos oss på Byggmax. En stilren och hållbar trätrall gör det möjligt att skapa en umgängesyta för fantastiska sensommarkvällar och oförglömliga minnen. Vi har billig trall av hög kvalitét i mängder.


Olika typer av trall

Vi erbjuder även rillad trall som är räfflad för att ge ett bra halkskydd och ett exklusivt intryck, den släta trallen är klassisk och fortfarande mycket omtyckt. Är du osäker på vilket träslag som passar ditt projekt bäst så är det bara att fråga oss, vi är experter på allt inom bygg.

Hos oss hittar du även alla tillbehör för ditt projekt så som - verktygarbetsskyddspik och skruv för alla tänkbara behov och flera rader av trall i olika storlekar.


Smart planering

Hos Byggmax hittar du allt du behöver inför altanbygget. Behöver du hjälp att visualisera ditt bygge kan du testa byggplaneraren, med byggplaneraren ser du direkt hur din altan kommer att se ut. Här kan du välja trall och räcke och ser direkt vad materialet kommer att kosta. Du får dessutom en komplett lista med vilka tillbehör du behöver.


Vårt viktigaste byggmaterial

Virke är ett ekologiskt, miljövänligt och klimatsmart material och ger oss oändliga möjligheter med olika byggprojekt. Till skillnad från betong, stål och tegel är trä det enda förnybara byggmaterialet. Träet kan återvinnas flera gånger innan det till slut förbränns och blir till elkraft och värme för våra hus. Är du ute efter trall för ditt utomhusprojekt så har vi på Byggmax det rätta virket till dig.

 

Så behandlar du impregnerad trall

Vi har riktigt bra trätrall som låter dig njuta av din utomhuskonstruktion i många år. Impregnerad trall behöver inte underhållas utan garanterar ett långvarigt skydd mot främst röta. Vill man däremot behålla det fräscha utseendet bör man med jämna mellanrum bestryka det med träolja. Denna behandling hjälper även virket att bättre motstå vissa formändringar som exempelvis sprickbildning i starkt utsatta lägen som på husfasader. Impregnerat trä kan också ytbehandlas som vanligt trä efter ett år. Virket skall vara torrt då det behandlas.


Gör det själv

Ta dig an någon av våra populära Gör det själv – projekt! Bygg en helt egen altan, vi guidar dig hela vägen från början till slut. Vi ger dig tips och råd om hur du bygger som ett proffs. Vi har materialen, råden och inspirationen för att hjälpa dig genom byggprojektet.


Och kan du inte helt själv så kan vi hjälpa dig att nå drömmen, vare sig du ska bygga ditt eget hus, köksbord eller altan. Behöver du hjälp med ditt byggprojekt så erbjuder vi hantverkartjänster där du kan ta hjälp av proffs till ditt byggprojekt. Ta in offerter från hantverkare och byggföretag nära dig, på ett enkelt och smidigt sätt.

7 artiklar

7 artiklar