Voljärnät HORTUS

ART.NR: 6839251
Rått- och mussäkring med voljärnät med extra kraftig tråd.
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

Voljärnät HORTUS

Rått- och mussäkring med voljärnät med extra kraftig tråd.

Voljärnät är svetsat nät av varmförzinkad tråd belagt med minst 220 gram zink per m2, vilket ger en mycket lång livslängd. Idealisk för voljärbygge både inom- och utomhus.

Användning

Voljärbygge och för att bygga inhägnader och burar för små djur. Används också till avskärmning av unga träd och växter och är dessutom lämpligt för att säkra ventilationsöppningar och inlopp.

Maskstorleken väljs utifrån djurets storlek, dvs. ju mindre djuret är desto mindre maskstorlek. För gnagare kan voljärnät med extra kraftig tråd med fördel användas.

Så här monterar du

Voljärbygge - nätet monteras på t.ex. ett träskelett med varmförzinkade märlor 1,6 x 15 mm, och binds ihop (förlängds) eller binds till ett stålskelett med varmförzinkad, mjuk järntråd på minst Ø1,10 mm.

Specifikationer

Maskstorlek: 6x6 mm
Höjd: 100 cm
Längd: 12,5 meter
Trådtjocklek: 1,0 mm
Läs mer
Varumärke Hortus
Leverantörens artikelnummer 106-879

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Definitionen för ett plank är att konstruktionen är tät och fungerar då som insyns- och vindskydd. Den täckande delen är oftast av trä men kan också vara av segelduk eller glas.
  • Det kan finnas många anledningar till att du vill man vill sätta upp ett stängsel, men oftast handlar det om att man vill hålla djur på ena eller andra sidan om en gräns. Kanske handlar det om att du vill hålla hunden kvar inne i på tomten eller så handlar det om att hålla hungriga rådjur borta från dina odlingar. Oavsett vilket så är det ett bra projekt för gör-det-självaren att ta sig an.