Bastufönster

Bastufönster från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Med bastufönster släpper du in ljus och rymd i din bastu och känslan av lyx och välbefinnande ökar markant.

Släpp in ljuset i din bastu
Har du också upptäckt det härliga med att bada bastu? Om du är i planeringsstadiet för att bygga en bastu och funderar på om du ska ha bastufönster eller inte rekommenderar vi dig att ha det. Det släpper in ljus och rymd samt ger en känsla av lyx. Att vara utan fönster kan lätt göra att det känns murrigt och instängt. Vi på Byggmax har ett stort urval av fönster i olika storlekar och du kan välja mellan klarglas, bronsfärgade och rökfärgade. Alla våra fönster till bastu har begränsad insyn. De är tillverkade i härdat glas som tål värmen i en bastu.

Välj bland våra monteringsfärdiga bastufönster
Genom att bygga bastun själv sparar du in många kronor. Allt från bastustugor till belysning och bastustenar finns hos oss på Byggmax. Om du redan har en bastustuga som är utan fönster, hittar du hos oss monteringsfärdiga bastufönster som du lätt monterar själv om du är lite händig. Ta gärna hand om karmen i trä lite extra kärleksfullt för att få glädje av fönstren under lång tid. Karmen är tillverkad i fingerskarvat trä av hög kvalitet, oftast i al, asp eller furu. För att skydda träet på insidan lite extra kan du olja karmen med jämna mellanrum. Speciellt nedre sidan utsätts ofta för kondens på grund av de kraftiga temperaturväxlingarna. Utsidan målas med grundfärg och målarfärg.

Låt lite ljus komma in i bastun med bastufönster från Byggmax
Våra bastufönster är speciellt utformade för den höga värmen i en bastu. Att de är prisvärda har du kanske redan upptäckt?

16 artiklar

16 artiklar