Rökrör

Rökrör från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Om du ska installera bastu eller kamin i din bostad hittar du både bastuskorsten och rökrör i vårt stora sortiment. Uppfyll drömmen om en vedeldad bastu med skorsten hos Byggmax.


Tillbehör till bastun och kaminen

Både en sprakande kamin och en varm bastu är saker som höjer mysfaktorn i din bostad rejält. Hos oss på Byggmax hittar du viktiga tillbehör till både kamin och bastu. Vi har rökrör och skorstenar till dessa av både hög kvalitet och till ett riktigt bra pris. Köp rökrör till bastu och skorsten till bastu på Byggmax. Du hittar bland annat Kota skorsten i flera olika utföranden. Skorstenen finns bland annat som både isolerad och oisolerad. Bland rökrören finns också flera olika varianter och dimensioner. Rökrören är tillverkade i 1.5 mm stålplåt och har en lackering av silkonaluminiumfärg som är anpassad för att klara av höga temperaturer. Om du har frågor kring våra produkter hjälper vi dig gärna tillrätta.


Skapa mysfaktor hemma

Oavsett om du väljer att installera en kamin eller en bastu kan du lita på våra produkter. Tänk bara på att det är viktigt att iaktta försiktighet när du gör dessa installationer. En kamin och dess rökrör måste till exempel alltid godkännas av sotare innan du får elda i den, annars kan konsekvenserna bli ödesdigra. Tänk också på att du måste göra en bygganmälan innan du installerar en kamin i din bostad. Om du är osäker på vad du får och inte får göra själv hjälper våra duktiga medarbetare dig gärna. Om du ytterligare vill plussa på trevnaden hemma kan du ta en titt på våra produkter för pool och spa.


Led röken ut ur bastun med rökrör från Byggmax

Hos Byggmax hittar du rökrör och skorstenar till både bastun och kaminen. Vi har alltid varor av god kvalitet till ett riktigt bra pris

Rökrör från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Om du ska installera bastu eller kamin i din bostad hittar du både bastuskorsten och rökrör i vårt stora sortiment.

Tillbehör till bastun och kaminen
Både en sprakande kamin och en varm bastu är saker som höjer mysfaktorn i din bostad rejält. Hos oss på Byggmax hittar du viktiga tillbehör till både kamin och bastu. Vi har rökrör och skorstenar till dessa av både hög kvalitet och till ett riktigt bra pris. Du hittar bland annat Kota skorsten i flera olika utföranden. Skorstenen finns bland annat som både isolerad och oisolerad. Bland rökrören finns också flera olika varianter och dimensioner. Rökrören är tillverkade i 1.5 mm stålplåt och har en lackering av silkonaluminiumfärg som är anpassad för att klara av höga temperaturer. Om du har frågor kring våra produkter hjälper vi dig gärna tillrätta.

Skapa mysfaktor hemma
Oavsett om du väljer att installera en kamin eller en bastu kan du lita på våra produkter. Tänk bara på att det är viktigt att iaktta försiktighet när du gör dessa installationer. En kamin och dess rökrör måste till exempel alltid godkännas av sotare innan du får elda i den, annars kan konsekvenserna bli ödesdigra. Tänk också på att du måste göra en bygganmälan innan du installerar en kamin i din bostad. Om du är osäker på vad du får och inte får göra själv hjälper våra duktiga medarbetare dig gärna. Om du ytterligare vill plussa på trevnaden hemma kan du ta en titt på våra produkter för pool och spa.

Led röken ut ur bastun med rökrör från Byggmax
Hos Byggmax hittar du rökrör och skorstenar till både bastun och kaminen. Vi har alltid varor av god kvalitet till ett riktigt bra pris.

8 artiklar

 1. Kota Skorsten Basic
  2,5m, ej integrerat spjäll
  Kota Skorsten Basic
  5849   kr /st
 2. Kota bastuskorsten
  Komplett grundsats 2,5m
  Kota bastuskorsten
  7109   kr /st
 3. Rökrör Narvi 60 grader
  Totalt längd 760mm. Ø 119 Yttre mått 122mm
  Rökrör Narvi 60 grader
  979   kr /st
 4. Kota Skorstenslängd
  Isolerad skorstenslängd, passar till Kota Skorsten, 600 mm
  Kota Skorstenslängd
  2319   kr /st
 5. Rökrör Narvi 950-1000mm
  Ø 119 Yttre mått 122mm
  Rökrör Narvi 950-1000mm
  949   kr /st
 6. Rökrör Narvi 200-250mm
  Ø 119 Yttre mått 122mm
  Rökrör Narvi 200-250mm
  439   kr /st
 7. Rökrör Narvi 450-500mm
  Ø 119 Yttre mått 122mm
  Rökrör Narvi 450-500mm
  669   kr /st
 8. Rökrör Narvi 90 grader
  Ø 119 Yttre mått 122mm
  Rökrör Narvi 90 grader
  979   kr /st

8 artiklar