Bastutunna Anette Palmako

ART.NR: 667092
Lyxig bastutunna för avkopplande stunder.
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer
Hjälp med installation?
Vi erbjuder hjälp till fast pris Läs mer

Bastutunna Anette Palmako

Lyxig bastutunna för avkopplande stunder.

Formen på bastutunna ger en bra luftcirkulation, värmefördelningen är mycket jämn - efter att den varma luften stiger upp i ångbadet slingrar den sedan försiktigt ner på varsin sida av bastun. Sval luft dras in i den låga ventilen av vakuumet som skapas av varmluft som stiger upp, som sedan blåser ut den höga ventilen på motsatt sida av rummet.

Bastulavar med rygg tar bort trycket från ländrygg, axlar och nacke och hjälper till med att få ryggraden att vara i ett neutralt läge. Dessa bänkar är gjorda av asp som har låg värmeledningsförmåga och inte släpper ut harts.

Avtagbart 28 mm golvgaller i trä kan enkelt rengöras, är inte halt och känns riktigt bra under fötterna. De mysiga bänkarna utanför erbjuder en trevlig plats där du kan ta en kort paus, andas frisk luft eller njuta av förfriskningar.

Främre rum kan användas till många olika ändamål – du kan antingen tvätta dig eller förvara sakerna där, byta kläder, ta en kort paus eller ibland bara gömma dig för dåligt väder.

Svart takshingel och underlagspapp ingår i setet.

Bastun har dörrar och fönster av hög kvalitet. Ångrummets glasdörr har ett 8 mm härdat glas, medan den delvis glasade ytterdörren har ett 4-6-4 mm dubbelt härdat glas. Fönstret har ett 3-6-3 mm dubbelglas.

Specifikationer

• Längd x bredd: 270x328 cm
• Totalhöjd: 225 cm
• Vertikala väggar: 28 mm
• Ångrummet: 169x182 cm, dörröppning 50x161 cm; 8 mm härdat glas
• Främre rum: 147x182 cm, dörröppning 49x159 cm; 4-6-4 mm härdat dubbelglas
• Fönster 80x45 cm av 3-6-3 dubbelglas
• Värmarens säkerhetsräcke: 634x457 mm

Värmaren köps separat

En värmare är hjärtat i en bastu. Även om både vedeldade och elektriska värmare har sina fördelar och nackdelar, är valet av värmare så småningom en fråga om personlig preferens. Palmakos bastur är utvecklade för uppvärmning med elvärmare. Elvärmare värmer upp bastun snabbt, låter användarna ha kontroll över temperaturen och ändra den enkelt. Tänk på att använda en legitimerad elektriker för att slutföra installationen av en elvärmare.
Läs mer
Varumärke Palmako
Leverantörens artikelnummer 110071