Tejp

Tejp på Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Här kan du bland annat handla maskeringstejp för målning, montagetejp, silvertejp, dubbelhäftande tejp, packtejp och målartejp. Välkommen in till någon av våra butiker eller handla direkt i vår e-handel.

Olika tejper har olika användningsområden. En maskeringstejp är bra att använda när du målar så att färgen inte smetar ut sig på områden där man inte vill att färgen ska komma. En silvertejp är en stark tejp som håller bra, packtejp fungerar bra när du ska tejpa ett paket.


Använd maskeringstejp när du målar

Vilken tejp ska man använda när man målar?

Maskeringstejp är ett bra hjälpmedel när du ska måla. Vi har smal maskeringstejp som du enkelt kan använda för exempelvis fönster och dörrar. Väljer du en blå maskeringstejp ser du tydligt vilka linjer du ska hålla dig inom. Det är bra att försöka undvika korta tejpbitar för att få ett så jämt resultat som möjligt. När du är färdig med målningen är det bra att rycka av tejpen så fort som möjligt för att undvika att dra med färg. Oftast går arbetet och städningen snabbare om du använder maskeringstejp.


Du kan även använda maskeringstejp utomhus till dina projekt. Se då till att använda UV-beständig som är vattentät och vädertålig. Byggmax har utomhusfärg och inomhusfärg för alla dina projekt.


Vart kan man köpa dubbelhäftande tejp?

På Byggmax kan du köpa tejp som är dubbelhäftande. Du hittar bland annat dubbelhäftande mattejp som är utmärkt vid inläggning av mjuka mattor på golv av trä, betong, spånskiva och så vidare. Dubbelhäftande tejp används även vid uppsättning av en del fondtapeter. Att tejpa upp tapeten är ett perfekt alternativ om du enkelt vill kunna plocka ner den och om du känner dig osäker på att tapetsera.


Tips för hemmafixare!

Vi på Byggmax har en mängd gör-det-själv projekt som visar hur du bygger från start till färdigt projekt. Med våra instruktioner får du hjälp med bland annat att lägga marksten, bygga altan eller lägga parkettgolv. Alla projekt inkluderar även inköpslistor så du enkelt kan handla hem allt du behöver från Byggmax. Se till att kika in på vårt projekt måla inomhus för att få tips om rätt grejer du behöver för att få ett snyggt resultat när du målar om.

51 artiklar

 1. Tätningstejp åldersbeständig SP
  50mmx25m
  Tätningstejp åldersbeständig SP
  Pris från
  139   kr /st
 2. FLEXTEJP BISON
  50mmx25m
  FLEXTEJP BISON
  199   kr /st
 3. Glasfiberremsa
  50mm, 20m, självhäftande
  Glasfiberremsa
  Pris från
  15   kr /st
 4. Montagetejp
  Montagetejp Pattex
  Montagetejp
  Pris från
  59 95 kr /st
 5. Glasfiberremsa
  Självhäftande, 90 m
  Glasfiberremsa
  Pris från
  89 95 kr /st
 6. Tesa Monteringstejp
  UTGÅENDE, 19mmX1,5m
  Tesa Monteringstejp
  Pris från
  84 95 kr /st
 7. Tesa Aluminiumtejp
  UTGÅENDE, 50mmX10m
  Tesa Aluminiumtejp
  Pris från
  50   kr /st
 8. Maskeringstejp
  48mm x 50m
  Maskeringstejp
  Pris från
  34 95 kr /st
 9. Packtejp transparant
  50mm, 66 meter
  Packtejp transparant
  Pris från
  19 95 kr /st
 10. Silvertape
  50mmx50m silver
  Silvertape
  Pris från
  59   kr /st

51 artiklar