Montering och tillbehör fönster

Montering och tillbehör fönster från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Med fönster tillkommer en massa tillbehör som kan vara bra eller ett måste att ha. Oavsett vad det är för tillbehör du är ute efter så ska du kolla hus Byggmax först.


Ljusintag och insynsskydd

Med fönster i hemmet får vi in ljus och liv och med rätt tillbehör får du ut det allra bästa av dina fönster. Även o vi vill få in mycket ljus i våra hem kan det vara trevligt att insynsskydda vissa fönster och då kan använda dig av fönsterfilm transparent från Byggmax och ändå maxa ditt hems ljusintag.

Massor av fönstertillbehör på Byggmax

På byggmax finns mängder av tillbehör till fönster. Här hittar du mörkläggningsgardiner, skumborttagare, fönsterkitt, fogskum, tätningslist, tätprofil fönster och massor av andra tillbehör. Att täta fönster är ett smart sätt att förhindra värmeläckage. Foglisten är avsedd att användas som bottningsmaterial och drevningslist i rörelsefogar runt fönster, dörrar och väggelement.


Byggmax älskar fönster

Om du är ute efter helt nya fönster och inte bara tillbehör så har vi måttbeställda fönster för att kunna möta alla behov av fönster. Vi har både måttanpassade träfönster och måttapassade aluminiumfönsterFörverkliga dina fönsterdrömmar med hjälp av Byggmax. Vill du veta hur man byter ut ett fönster så har vi en Gör-det-själv-guide som går igenom varje steg.


Billig montering och tillbehör fönster hos Byggmax

Hos Byggmax finns fönster tillbehör i många olika utföranden till ett riktigt bra pris. Maxa ditt hus ljusinsläppmed ett riktigt snyggt takfönster. Fråga oss om råd om du är osäker på något.

Produkt 1-25 av 32

 1. Pris från
  29 95 kr /st
  2-10 d
 2. Pris från
  59 95 kr /st
  2-10 d
 3. Pris från
  37 95 kr /st
  2-10 d
 4. Pris från
  59 95 kr /st
  2-10 d
 5. Pris från
  119   kr /st
  2-10 d
 6. Pris från
  58 95 kr /st
  2-10 d
 7. Pris från
  24 95 kr /st
  2-10 d
 8. Pris från
  199   kr /st
  2-10 d

Produkt 1-25 av 32