Fogmassa & monteringslim Bostik

Transparent, 290 ml
ART.NR: 180400
Bostik Maxi Crystal är ett elastiskt transparent monteringslim och fogmassa som passar utmärkt när du vill ha transparenta limfogar och tätningar som inte gulnar.
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Välj butik för att se lagerstatus
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

Fogmassa & monteringslim Bostik

Bostik Maxi Crystal är ett elastiskt transparent monteringslim och fogmassa som fäster bra mot de flesta material. Denna produkt är fri från lösningsmedel och passar utmärkt när du vill ha transparenta limfogar och tätningar som inte gulnar. Maxi Crystal är ett perfekt monteringslim för situationer där fogen är synlig och där limmet också har en tätande funktion. Limma inne och ute och mot alla typer av material: glas, metall, trä, betong eller speglar. Maxi Crystal är ett ovanligt starkt och revolutionerande transparent moteringslim. Maxi Crystal är Bostik SMP-teknologi med hög miljöprofil.

Användningsområde

Limning och tätning av olika färgade och transparenta material. Limning kan ske så väl inne som ute. Godkänd som innefog enligt EN 15651-1. Kan även användas som fogmassa vid trösklar, golvlister, eldosor, plåtkonstruktioner och liknande. Perfekt vid limning av WC-stol som alternativ till limning med silikon.

Arbetsbeskrivning

Transparent och fri från lösningsmedel, isocyanater och PVC-mjukgörare. Produkten behåller sin klarhet och har mycket bra UV-beständighet och åldringsegenskaper. I allmänhet bra vidhäftning mot de flesta material utan användning av primer. Genomför provlimning/fogning för bästa resultat mot målade ytor. Permanent elastisk vid temperaturer mellan -35°C och +80°C. Neutral, luktlös och snabbhärdande. Övermålningsbar med dispersionfärger. Genomför provmålning för att verifiera rätt resultat.

Underlag

Foga och limma inne mot alla typer av material: glas, metall, trä, betong eller speglar.

Miljö och hälsa

Inga särskilda säkerhetsåtgärder erfordras. Se säkerhetsdatablad för mer information.

Teknisk data

  • Initialstyrka: 50 kg per kvm
  • Slutstyrka: 210 ton per kvm
  • Färg: Transparent
  • Volym: 0,29 liter
Läs mer
Varumärke Bostik