GOLVPLATTA STONE HESTRAPLATTAN

Finns i flera färger
ART.NR: 6442812
Platta med en känsla av stengolv från HestraPlattan .
Läs mer
Färg:
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

GOLVPLATTA STONE HESTRAPLATTAN

HestraPlattans golvplatta Stone är en slät platta med struktur som ger ett stenliknande utseende, men är varmare och mjukare än ett riktigt stengolv. Skulle olyckan vara framme och du tappar något, så är chansen större att det håller. Naturligtvis med Hestraplattans plattors speciella egenskaper.

Den låter golvet under andas och klarar väder och vind. Passa på att fixa golvet på uteplatsen, garaget eller altanen med Hestraplattans nya platta Stone.
Läs mer
Varumärke Hestraplattan
Leverantörens artikelnummer 7020-01

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Något som sätter prägel på rummet men som man kanske inte alltid tänker på är golvet. Ett snyggt och välbehandlat golv är inte bara skönt för våra fötter att gå på utan även en fröjd för ögat. För att få ett sprakande golv behöver du inte heller köpa nytt, vilket gammalt golv som helst kan få ett nytt och fräscht utseende genom en ordentlig ytbehandling.
  • Det finns nästan lika många metoder för att underhålla ett golv som antal varianter av golvbeläggningar. Med dagens effektiva produkter som både vårdar, återställer och skyddar går arbetet snabbt och du får återuppleva den nylagda känslan igen. I denna guide kommer vi att visa hur det regelbundna underhållet för olika golvtyper ska genomföras men även hur mindre skador kan åtgärdas.