Värmefläkt

Värmefläktar är en praktisk och flexibel lösning när det finns behov för extravärme. På Byggmax erbjuder vi ett brett sortiment av värmefläktar i olika modeller.

Värmefläktar – smidig och enkel värmelösning

Precis som det låter, så är en värmefläkt en fläkt som blåser ut varmluft. Värmefläktar är perfekta att använda under stunder när ni behöver värme snabbt eller mer värme än vanligt. Många värmefläktar är portabla, vilket innebär att ni lätt kan flytta den dit där den behövs. När ni anländer till fritidshuset kan det vara skönt att få värme fort, och då kommer en värmefläkt väl till pass. Värmefläktar är också väldigt bra att använda i verkstaden, under en renovering, eller helt enkelt under den lite mer kallare delen av året.

Vilken värmefläkt ska ni välja?

Att välja värmefläkt kan kännas krångligt, men utgå från vilka behov ni har och vilka funktioner ni anser viktiga. Utifrån detta kan ni hitta den perfekta värmefläkten just för er. Det finns till exempel värmefläktar med olika effektlägen, så fundera på hur mycket utrymme som ska kunna värmas upp. Värmefläktar har även olika säkerhetsfunktioner såsom överhettningsskydd och automatisk avstängning. Ska värmefläkten stå i ett fuktigt utrymme kan det vara värt att ha en modell med kapslingsklass. Andra bra funktioner i värmefläktar är frostvakt och kalluftsläge. Frostvakt säkerställer att temperaturen inte går under noll grader, vilket är bra om ni vill hålla ett utrymme frostfritt. Med kalluftsläge kan värmefläkten köra fläkten utan värme så att ni i stället får kalluft, en väldigt behaglig funktion under varma sommardagar. Alla nämnda och fler funktioner finner ni i värmefläktarna på Byggmax.

Köp värmefläktar av hög kvalitet på Byggmax

Ta en titt på vårt utbud av värmefläktar och hitta en som passar er bäst. Tveka inte att kontakta oss om ni behöver tips och råd. Annars kan ni tryggt och bekvämt beställa hem er nya värmefläkt redan idag.

Filtrera

7 träffar

Sortera på
Millarco
Finns i flera modeller
Från 439  kr
Gnosjö Klimatprodukter
385  kr
Gnosjö Klimatprodukter
269  kr
Gnosjö Klimatprodukter
259  kr
Gnosjö Klimatprodukter
295  kr
Gnosjö Klimatprodukter
529  kr