Brandskydd

Brandskydd från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Se över brandskyddet i ditt hem och kontrollera regelbundet så att allt fungerar som det ska. Investera i en bra brandsläckare som släcker alla material. Byggmax har brandskyddsprodukterna till ditt hem.


Brandskyddsprodukter för att förebygga olyckan

Brandskyddet i ditt hem består av många komponenter och i det här fallet gäller verkligen devisen att "mer är bättre". Ju fler olika typer av skydd du har i ditt hem, desto mindre är chanserna att olyckan är framme. I värsta fall kan ditt brandskydd också hjälpa till att minimera skadorna om en brand skulle bryta ut. En eller flera brandvarnare ska finnas i varje hem, på varje våning. Det behövs inte i varje rum, men vartannat eller var tredje brukar vara rekommenderat. Sätt inte varnaren i kök eller badrum eftersom värme och ånga kommer utlösa larmet i onödan. För dig som ofta har tända ljus inomhus kan det vara värt att se över materialet i gardiner, dukar och ljusstakar.


Olika brandsläckare för olika syften

På Byggmax hittar du ett komplett utbud av brandskyddsprodukter såsom brandsläckare och brandskydd. När du ska välja släckare är det viktigt att tänka på vilka typer av material som du kommer att behöva släcka. För elektronik fungerar inte en vattensprutare, utan du behöver en med skum- eller koldioxid. Allra vanligast är att ett hushåll skaffar en ABC-släckare som är mest effektiv, en så kallad skumsläckare. Skummet i sig kan dock vara svårt att sanera så fundera över om du ska ha flera olika typer av släckare i ditt hem. Ett viktigt tips är att placera släckaren lättåtkomligt, vid en av bostadens ytterdörrar. Om du ytterligare vill öka säkerheten hemma rekommenderar vi att du installerar ett larm och säkra dörr- och fönsterlås.


Höj säkerheten i huset med brandskydd från Byggmax

Glöm inte bort att uppdatera ditt brandskydd regelbundet. Hos Byggmax hittar du släckare, varnare och andra tillbehör för att hålla dig och din familj säker.

Läs mer
Filtrera

67 träffar

Sortera på
Housegard
Vit
249  kr
Housegard
Upptäcker läckande vatten
109  kr
Optisk, 2-pack
100  kr
Housegard
Optisk 2-Pack
469  kr
NexaFireSafety
Pulversläckare, ABC-pulver
299  kr
NexaFireSafety
Lithiumbatteri 3V
159  kr
NexaFireSafety
Optisk, 2-pack
149  kr
Housegard
Vit
249  kr
NexaFireSafety
62 delar
179  kr
Housegard
Optisk
89 95  kr
Firephant vit
200  kr
Brandvarnare Optisk 9V 2Pack Inkl 9V Batteri
129  kr
Housegard
Vit
395  kr
NexaFireSafety
Pulversläckare, ABC-pulver
519  kr
Housegard
30 cm bredd
Från 849  kr
Housegard
Ø 80 mm
59 95  kr
Grohe
6 819  kr
Housegard
PE2TGH
Från 369  kr
NexaFireSafety
Pulversläckare
529  kr
Housegard
Svart
149  kr
Housegard
FE6TGA
Från 799  kr