Installationsel

Här hittar du installationsel oavsett om det gäller ett stort nybygge, en mindre renovering eller bara en smärre uppgradering av hemmet. Installera automatiska system för belysning och hemelektronik, eller låt montera in eldosor och uttag där du själv tycker att de passar bäst.

Allt för din elinstallation i hemmet

Vi på Byggmax har allt gällande installationsel till hemmet. Är du ute efter att bygga ut, förbättra eller förnya elektroniken i hemmet har du hittat rätt. Vare sig det handlar om belysning, vägguttag, eldrivna trädgårdsmaskiner eller en trasig eldosa kan vi hjälpa dig med allt inom installationsel. Om du behöver fler eluttag i rummet eller om du har planer på att installera dimmerfunktion till din nyinköpta och stilrena lampa kan du hitta det du behöver här. Njut av ett tillfälle att konstruera exakt det hem du vill ha, med rätt layout och design, som det du alltid har drömt om.

Mysig dimmerbelysning eller fjärrstyrda eluttag

Har du grandiosa planer för din installationsel? Vill du placera vägguttag för hörn, en kabelvinda för en extra trasslig kabel eller automatisera hela hemmet med fjärrstyrda eluttag och lampknappar. Det mesta kan fixas, och mycket spännande finns att göra. Konstruera exempelvis ett system för att kunna tända och släcka lampor automatiskt vid olika tider, eller varför inte sätta igång kaffekokaren automatiskt varje morgon? Möjligheterna är oändliga.

Underhålla elcentral

Elcentralen tillhör de delar där du som lekman inte får göra några förändringar på egen hand. I vår guide Underhålla elcentral reder vi ut vad du får och inte får göra. Om du är osäker ska du alltid dubbelkolla med Elsäkerhetsverkets hemsida.

Osäker på vad du får göra själv med el?

Kika in på Elsäkerhetsverkets hemsida för att se vad du får göra själv och vilka arbeten som en behörig elinstallatör ska göra.

Dina drömmars hem för en liten peng

Byggmax levererar billiga redskap och tillbehör inom installationsel för att du ska lyckas med det fantastiska projektet att skapa ditt drömhem. Vilka uttag du vill ha, samt var och hur du skapar det ultimata teknikhemmet finns nära till hands. Vi hjälper dig att nå din dröm.

Läs mer
Filtrera

604 träffar

Sortera på
Finns i flera utföranden
Från 34 95  kr
Malmbergs
Svart, Skruvanslutning
99  kr
25m
Från 469  kr
Finns i flera storlekar
Från 809  kr
Malmbergs
Vit, 3-60W
205  kr
Vp Rör 16mm 2m-Längd
Från 14 95  kr
Aqara
Vit
185  kr
Aeotec
Vit
889  kr
Finns i flera längder
Från 349  kr
Ebeco
Finns i flera utföranden
Från 449  kr
Malmbergs
Vit, 2x12 Moduler
1 479  kr
Malmbergs
Vit., 150W
129  kr
Flexrör 16mm 50M 320N För El Installation Grå Ej F Ingutn.
269  kr
Aeotec
Vit
439  kr
Finns i flera utföranden
Från 44 95  kr
Flexrör 16mm Med Fk3G1,5 25M
Från 369  kr
Finns i flera utföranden
Från 15  kr
Malmbergs
Svart, Skruvanslutning
74 95  kr
Finns i flera längder
Från 89 95  kr
Malmbergs
Vit, Snabbkoppling
65  kr
Multidosa 60/46
24 95  kr
Dimmer Tryck/Trapp 3-200W Inf Atia
249  kr
Finns i flera färger
Från 899  kr
Vägguttag 2-V Utp Jord
44 95  kr