Justeringsbricka Stål Habo

Finns i flera modeller
ART.NR: 687255269
Denna justeringsbricka är designad för att ge exakt och enkel justering av dina gångjärn. Tillverkad i slitstarkt stål, är denna bricka idealisk för att uppnå den perfekta passformen och funktionalitet för alla typer av gångjärnsinstallationer.
Läs mer
Modell:
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Justeringsbricka Stål Habo

Denna justeringsbricka är designad för att ge exakt och enkel justering av dina gångjärn. Tillverkad i slitstarkt stål, är denna bricka idealisk för att uppnå den perfekta passformen och funktionalitet för alla typer av gångjärnsinstallationer. Med en tjocklek på 1 mm kan du noggrant justera och alignera dörrar eller luckor utan besvär.

  • Tillverkad av högkvalitativt stål
  • Används för precisionjustering av gångjärn
  • 1 mm tjocklek för finjustering


Högkvalitativa Gångjärn för Alla Ändamål
Snygga dörr- och fönsterhandtag, knoppar och lådhandtag i all ära men utan de grundläggande funktionella produkterna blir dina dörrar, fönster, portar, lådor och luckor obrukbara. Habo talar förstås om produkterna som ofta inte syns men som måste finnas i det funktionella hemmet. Gångjärn till exempel. Det är inte känt exakt när man började använda gångjärn men förändringen möjliggjorde helt nya konstruktioner för hållfastheten. Hos oss hittar du ett brett utbud av gångjärn för olika ändamål, för såväl utomhus- som för inomhusbruk. Allt från det lilla gångjärnet för skrinet till dörr- och fönstergångjärn och hakgångjärn som smyckar din grind.
  • Brett utbud av gångjärn för inomhus- och utomhusbruk
  • Funktionella och hållfasta konstruktioner
  • Estetiska lösningar som kompletterar din heminredning


Specifikationer
  • Ytbehandling: Stål


Läs mer
Varumärke Habo