Kantgångjärn Rostfritt 2-pack Habo

Finns i flera modeller
ART.NR: 687254299
Dessa pålitliga gångjärn av rostfritt stål säkerställer en smidig och långvarig funktion för dina dörrar, luckor eller skåp. Varje förpackning innehåller 2 stycken gångjärn och de nödvändiga skruvarna för att du enkelt ska kunna installera dem.
Läs mer
Modell:
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Kantgångjärn Rostfritt 2-pack Habo

Dessa pålitliga gångjärn av rostfritt stål säkerställer en smidig och långvarig funktion för dina dörrar, luckor eller skåp. Varje förpackning innehåller 2 stycken gångjärn och de nödvändiga skruvarna för att du enkelt ska kunna installera dem. Den rostfria konstruktionen garanterar utmärkt korrosionsmotstånd och hållbarhet.

  • Tillverkade av hållbart rostfritt stål
  • Inkluderar skruvar för enkel montering
  • 2 gångjärn per förpackning


Högkvalitativa Gångjärn för Alla Ändamål
Snygga dörr- och fönsterhandtag, knoppar och lådhandtag i all ära men utan de grundläggande funktionella produkterna blir dina dörrar, fönster, portar, lådor och luckor obrukbara. Habo talar förstås om produkterna som ofta inte syns men som måste finnas i det funktionella hemmet. Gångjärn till exempel. Det är inte känt exakt när man började använda gångjärn men förändringen möjliggjorde helt nya konstruktioner för hållfastheten. Hos oss hittar du ett brett utbud av gångjärn för olika ändamål, för såväl utomhus- som för inomhusbruk. Allt från det lilla gångjärnet för skrinet till dörr- och fönstergångjärn och hakgångjärn som smyckar din grind.
  • Brett utbud av gångjärn för inomhus- och utomhusbruk
  • Funktionella och hållfasta konstruktioner
  • Estetiska lösningar som kompletterar din heminredning


Specifikationer
  • Ytbehandling: Rostfritt


Läs mer
Varumärke Habo