Glaskeramikhäll

En glaskeramikhäll värms upp av ett värmeelement – ofta en metallspiral – under en härdad glaskeramikskiva. Kokzonen med värmeelementet värms upp till önskad temperatur och värmen sprider sig till den keramiska ytan som värmer kastrullen eller stekpannan.

Glaskeramikhällar är lätta att rengöra

En glaskeramikhäll har en slät yta som gör den enkel att rengöra. Du kan enkelt torka av den med en fuktig trasa för att få bort smuts och spill. Du får inga matrester som kan fastna i sprickor eller springor som på traditionella spisar.

Jämn värmefördelning med glaskeramikhällar

En glaskeramikhäll värms upp jämnt över hela ytan. Så maten du tillagar kommer att värmas upp jämnt och på ett effektivt sätt. Du behöver inte oroa dig för att vissa delar av maten inte kommer att tillagas ordentligt. Du kan också laga mat på eftervärmen. Du behöver inte byta dina kastruller eller stekpannor. Glaskeramikhällar är kompatibla med alla grytor och pannor som ger dig en väldigt mångsidig användning. Det gör att du kan behålla och laga mat med alla dina välanvända kastruller och stekpannor.

Köp glaskeramikhäll på Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av glaskeramikhällar som du köper enkelt från Byggmax. Kom in till din närmsta Byggmax-butik eller kolla här online för att hitta en glaskeramikhäll som passar dig. Välkommen!

Filtrera

16 träffar

Sortera på
Siemens
5 995  kr
Cylinda
Finns i flera varianter
Från 19 449  kr
Cylinda
3 755  kr
Siemens
5 401  kr
Siemens
7 999  kr
Bosch
5 439  kr
Bosch
6 759  kr
Cylinda
2 995  kr
Siemens
5 234  kr
Siemens
4 880  kr
Bosch
7 394  kr
Siemens
5 879  kr
Siemens
10 959  kr
Siemens
5 749  kr
Bosch
6 469  kr