Mangel

Vem älskar inte att krypa ner i nymanglade lakan eller att duka upp till middag på en slätmanglad bordsduk. Här hittar du manglar av olika sorter från det välkända varumärket Cylinda. I sortimentet finns både bänkmangel och golvmangel, välj den som passar ditt behov bäst.

Fördelar med en mangel

En mangel är ett utmärkt alternativ till strykjärnet för strykning av större textilier. Större textilier såsom lakan, dukar och gardiner är enklare att få skrynkelfria med en mangel. Dessutom drar manglade textilier åt sig mycket mindre smuts och damm eftersom fibrerna blir med kompakta. Detta underlättar även vikningen och gör de lättare får plats i skåpen. När du manglar pressas nämligen textilierna hårt ihop, vilket också gör att kvalster och damm inte trivs och att dina sängkläder håller sig fräscha längre. Därför är mangel perfekt för dig som är extra känslig mot kvalster och damm. En mangel innebär rätt och slätt släta, skrynkelfria och fräscha textilier.

Olika sorters manglar

På Byggmax kan du välja på olika sorters manglar. När du ska välja mangel bör du utgå från hur dina behov och förutsättningar ser ut. Har du ett större hushåll kan det vara lämpligt med en stadig golvmangel att placera i tvättstugan. Vill du i stället mangla smidigt och bekvämt passar en bänkmangel perfekt. För en riktig effektiv mangling finns även automatmangel som lätt matar in och matar ut tyget. Tänk också på att välja passande storlek på din mangel. Hos oss kan du välja mangel med både 60 och 80 cm i bredd. Har du stora dubbelsängslakan kan du behöva 80 cm. Oavsett så finns det en mangel för varje hem på Byggmax.

Köp mangel hos Byggmax

Köp mangel till tvättstugan billigt och bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se hela vårt sortiment.

Filtrera

4 träffar

Sortera på
Cylinda
4 589 15  kr 5 399  kr
Cylinda
5 224 10  kr 6 146  kr
Cylinda
4 964 85  kr 5 841  kr
Cylinda
20 558 95  kr 24 187  kr