Laminatgolv Morning Oak 8 mm

8x190x1200 mm, klicksystem PerfectFold™, AC4/32, vattentålig, 1,6 m2/pkt
ART.NR: 651849
Laminatgolv Morning Oak 8 mm är ett slitstarkt och vattentåligt laminatgolv i ljusgrått som ingår i serien Perstorp från golvtillverkaren Pergo. Golvet har en något polerad struktur i ytan och en silk matt finish.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Laminatgolv Morning Oak 8 mm

Laminatgolv Morning Oak 8 mm är ett ljusgrått och elegant laminatgolv som skapar en romantiskt och lugn karaktär. Golvet är svårt att skilja från äkta trä. Morning Oak har en klassisk längd på plankan och har en något polerad struktur i ytan som följer träådringen i varje detalj, och en silk matt finish. Tack vare AquaSafe teknologin är det här golvet extra tåligt mot vatten och spill. Detta golv är perfekt för alla hem!

Morning Oak 8 mm ingår i Pergos serie Perstorp. Golven i Perstorp-serien utmärker sig för sin reptålighet genom sin patenterade ytskiktsbehandling TitanX™ samt sin vattentålighet som möjliggörs genom Pergos Aquasafe-teknologi. Samtliga golv i Pergos Perstorp-serie kommer utan fasningar.

Med sin grund i svenska Perstorp AB är Pergo idag nästintill synonymt med högkvalitativa och slitstarka laminatgolv över hela världen. Förutom att ha uppfunnit det moderna laminatgolvet sitter man även på en mängd patenterade innovationer såsom TitanX, ytskiktet som gör det praktiskt talat omöjligt att slita ut ett Pergo-golv, samt PerfectFold, en läggningsteknik som drastiskt minskar läggningstiden.

Reptålighet

TitanX™-ytskiktet har ett extra lager aluminiumoxidpartiklar som ger marknadens bästa skydd mot repor. Det gör att ditt Pergo-golv kommer att behålla sin lyster längre än andra laminatgolv.

Aquasafe

AquaSafe skapar en förseglad yta – hela vägen ner i fasningarna – som effektivt stoppar vatten från att tränga ner i golvet.

Tålighetsklass

Golvet har AC-klass 4 vilket gör det mycket tåligt för slitage i husets mest välbesökta utrymmen såväl som i medeltrafikerade allmänna lokaler, exempelvis butiker och restauranger.

Läggning och garanti

Golvet har 25 års garantitid givet korrekt installation och följda monteringsanvisningar. Garantitiden gäller för läggning i hemmamiljöer. Motsvarande garantitid till offentliga miljöer uppgår till 5 år Garantitiden avseende vattentålighet är 5 år. Golvvärme kan appliceras under golvet givet komplement av korrekt golvunderlag. Laminatgolv Morning Oak 8 mm är Svanenmärkt samt EU Ecolabel-märkt.

Läs mer
Varumärke Pergo