Tejp

Välkommen in till någon av våra butiker eller handla direkt i vår e-handel, här kan du bland annat handla maskeringstejp för målning, montagetejp, silvertejp, dubbelhäftande tejp, packtejp och målartejp. Olika tejper har olika användningsområden. En maskeringstejp är bra att använda när du målar så att färgen inte smetar ut sig på områden där man inte vill att färgen ska komma. En silvertejp är en stark tejp som håller bra, packtejp fungerar bra när du ska tejpa ett paket.

Använd maskeringstejp när du målar

Maskeringstejp är ett bra hjälpmedel när du ska måla. Vi har smal maskeringstejp som du enkelt kan använda för exempelvis fönster och dörrar. Väljer du en blå maskeringstejp ser du tydligt vilka linjer du ska hålla dig inom. Det är bra att försöka undvika korta tejpbitar för att få ett så jämt resultat som möjligt. När du är färdig med målningen är det bra att rycka av tejpen så fort som möjligt för att undvika att dra med färg. Oftast går arbetet och städningen snabbare om du använder maskeringstejp. Du kan även använda maskeringstejp utomhus till dina projekt. Se då till att använda UV-beständig som är vattentät och vädertålig. Byggmax har utomhusfärg och inomhusfärg för alla dina projekt.

Vart kan man köpa dubbelhäftande tejp?

På Byggmax kan du köpa tejp som är dubbelhäftande. Du hittar bland annat dubbelhäftande mattejp som är utmärkt vid inläggning av mjuka mattor på golv av trä, betong, spånskiva och så vidare. Dubbelhäftande tejp används även vid uppsättning av en del fondtapeter. Att tejpa upp tapeten är ett perfekt alternativ om du enkelt vill kunna plocka ner den och om du känner dig osäker på att tapetsera.

Tips för hemmafixare

Vi på Byggmax har många olika målningstillbehör och en mängd gör-det-själv projekt som visar hur du bygger från start till färdigt projekt. Alla projekt inkluderar även inköpslistor så du enkelt kan handla hem allt du behöver från Byggmax. Se till att kika in på vårt projekt måla inomhus för att få tips om rätt grejer du behöver för att få ett snyggt resultat när du målar om.

Läs mer
Filtrera

35 träffar

Sortera på
Etab
Från 199  kr
Extremt stark montagetape
59 95  kr
Etab
50mm, 20m, självhäftande
15  kr
Bison
50mmx25m
199  kr
Etab
89 95  kr
Etab
59 95  kr
Etab
54 95  kr
Etab
Finns i flera storlekar
Från 14 95  kr
Etab
99 95  kr
Etab
89 95  kr
Etab
149  kr
TJB
Bredd 15mm, längd 60m
389  kr
Etab
19 95  kr
Finns i flera längder
30  kr
Walltastic
Upp till 12 paneler papperstapet
81 95  kr
Etab
129  kr
Etab
29 95  kr
Etab
49 95  kr
Etab
79 95  kr
Etab
149  kr
Etab
99 95  kr
TJB
Bredd 50mm, längd 25m
289  kr
Etab
99  kr
Etab
29 95  kr