POOLSKYDD EXTRA OVAL PLANET

Finns i flera storlekar
ART.NR: 6442157
Poolskydd Extra är en mycket tålig överdragsduk som spänns fast med stroppar. Skyddet finns i två storlekar och passar ovala pooler med måtten 6,0x3,2m samt 8,0x4,2m
Läs mer
Storlek:
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

POOLSKYDD EXTRA OVAL PLANET

Poolskydd Extra är en mycket tålig överdragsduk som spänns fast med stroppar. Skyddet finns i två storlekar och passar ovala pooler med måtten 6,0x3,2m samt 8,0x4,2m

Duken är av 580 g/kvm polyester med ett PVC skyddsskikt på båda sidor. Överdraget är behandlat mot UV, slitage, fläckar och svamp för en ökad livslängd. Skyddet levereras med 35cm överlapp på alla sidor (5 cm tolerans). Det är möjligt att lägga till trappflik eller flik för ett filterrum.

Fästen för trädäck är inkluderat.

Läs mer
Varumärke Planet Pool
Leverantörens artikelnummer 501811080TB

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Att ha egen pool i trädgården är en lyx under heta sommardagar och är något som hela familjen kan njuta av. När du ska bygga pool så avgörs formen och storleken dels av hur du vill använda den, men också vilka förutsättningar du har i din trädgård. Alternativen är många så du kan garanterat hitta en lösning som är perfekt för dig. Gör du jobbet själv så sparar du dessutom en slant.
  • För att fullt ut kunna njuta av din egen pool behöver den hållas fräsch och i gott skick. Rätt planerat behöver det inte vara så mycket jobb som man kanske först tror, då det finns många smarta lösningar som förenklar. Ju enklare det blir desto större är sannolikheten att du alltid har en inbjudande pool.
  • Har du egen pool hemma finns det många smarta tillbehör och lösningar som kan underlätta allt ifrån städning och underhåll till hur du använder din pool. Satsa på rätt tillbehör som gör upplevelsen ännu bättre – i den här guiden tipsar vi om några guldkorn som kommer att förgylla din tillvaro.