Dyckert

Hos oss hittar du ett stort urval av dyckert till ett riktigt bra pris. Dyckert är en typ av spik med ett litet koniskt huvud eller inget huvud alls. Varför den har så litet huvud är för att den ska synas så lite som möjligt på de lister du planerar att ha i hemmet.

 

När använder man en dykert?

Dykert används vanligtvis på invändiga snickerier såsom lister och fönster- och dörrfoder, där du vill att huvudet skall vara dolt. De vanligaste verktygen när du ska fästa exemelvis en foglist är bland annat såg, hammare, vattenpass och framför allt dyckert. Ett tips när du monterar lister med dyckert är att använda en dorn för att undvika att få hammarmärken på listen. Kom ihåg att bra verktyg gör halva jobbet!

 

Dykert spikar säljs som en enkel eller bandad. Den bandade varianten används tillsammans med en dykertpistol, vilket gör att det går mycket snabbare.

 

Gör det själv

Du har väl inte missat våra gör det själv – projekt? Med dyckert fäster du listerna på bästa snyggaste sätt, montera lister på helt egen hand! Vi har materialen, råden och inspirationen för att hjälpa dig genom byggprojektet och självklart guidar vi dig från början till slut.

 

Behöver du istället hjälp med ditt byggprojekt så erbjuder vi även hantverkartjänster där du kan ta hjälp av proffs till ditt byggprojekt. Ta in offerter från hantverkare och byggföretag nära dig, på ett enkelt och smidigt sätt

Dyckert från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris.

Vad är dyckert?

Dyckert är spik som har ett litet koniskt huvud eller saknar huvud helt. Dyckertspiken är oftast till för att spikas ned heöa vägen och inte sticka ut. Den används framförallt til invändiga snickerier såsom fönster- och dörrfoder samt till socklar. Här på Byggmax har vi massa billig dyckertspik.

6 artiklar

 1. Dyckert 35x1,7mm
  Elförzinkad, 1000st
  Dyckert 35x1,7mm
  Pris från
  159   kr /st
 2. Dyckert VFZ
  250 och 125 st
  Dyckert VFZ
  Pris från
  94 95 kr /st
 3. Bandad dyckert
  1,2x40mm, fzb,1000st
  Bandad dyckert
  Pris från
  29 90 kr /st
 4. Dyckert 15 mm Rapid
  1000 pcs, galvaniserad
  Dyckert 15 mm Rapid
  Pris från
  109   kr /st

6 artiklar